• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı? Mutlular mı?

Panikatak

R~Z
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
11
1
1
28
Merak ettiğim ailesinden gizli veya kaçarak evlenen kişiler varmı burda kızlar? :( Veya tanidiginiz? Merak ediyorum nasillar yani memnunlar mi hayatlarindan pismanlar mi?

Merak ettiğim ailesinden gizli veya kaçarak evlenen kişiler varmı burda kızlar? :KK43: Veya tanidiginiz? Merak ediyorum nasillar yani memnunlar mi hayatlarindan pismanlar mi?
Yengem dayimla kacarak evlendi 4 tane erkek cocugu oldu ama dayim çocukları erken yastayken vefat etti ve yengem çocuklarıyla kaldı koyde oturuyorlardı yanına bir ev daha yapılıp anneannemgilde yengem yalnız kalmasın diye iki ev tam yana yaşadılar çocukları büyüdü ama yinede kendi ailesine giderken çekinerek gidiyor gibime geliyor sonuçta kacarak evlendiği için

Yengem dayimla kacarak evlendi 4 tane erkek cocugu oldu ama dayim çocukları erken yastayken vefat etti ve yengem çocuklarıyla kaldı koyde oturuyorlardı yanına bir ev daha yapılıp anneannemgilde yengem yalnız kalmasın diye iki ev tam yana yaşadılar çocukları büyüdü ama yinede kendi ailesine giderken çekinerek gidiyor gibime geliyor sonuçta kacarak evlendiği için

Başınız sağolsun :( yengen için de zor bi durum Allah kimsenin basina vermesin bu aciyi :( bide haklisin ailesine karsi bi eziklik hissediyodur

Ve diğer dayimla yengemde kacarak evlendi onlarca ise anneannem le bu dayim aynı evin içinde oturuyorlar hemen bitisigindede ölen dayımın eşi oturuyor kısacası iki gelin birbiriyle anlaşıyorlar ama aynı evde kaldığı yengemle anlasamiyorlar kötü günlerinde birbirlerinin yanında olup destekliyorlar ama onun haricinde tüp yani ocakta börek gözleme yaptığı için yengemle tartismislardi dışarıya ateşi yakip öyle pisir bunu niye yakiyorsun diye bir başka örnek ise dayim koyde değilse bir yerde çalışıyordu işten gelmiş ayda bir kere ve ya ayda iki kere felan geliyordu dayim yatak odasina gidip uyuyup dinlenmek istedi yengemde hemen arkasından girdi bunlar doğal birlikte uyuyabilir veya ikisi kari koca istediği herşeyi yaşayabilir ama anneannem tutturmuş ne varda kendini o odaya giriyon mustafa uyuyacakti gel iş tür diye kızı eziyorlardi kaçma bende kaçmayı düşünmüştüm sonradan vazgectim çünkü birşey olsa tartışma çıksa sen kendi ayaginla geldin kimse seni zorlamadı kendin ettin kendin buldun ve en önemlisi bana evine her oturmaya sohbete felan gittiğinde bile başın yerde olacak içinde hüzün olacak çocuğunuz olsa kendi baban belkide torunummmm diyip severek kucağına almayıp içi hep buruk kalacak bak ben vazgeçtim dusuncende varsa sende vazgec

Ve diğer dayimla yengemde kacarak evlendi onlarca ise anneannem le bu dayim aynı evin içinde oturuyorlar hemen bitisigindede ölen dayımın eşi oturuyor kısacası iki gelin birbiriyle anlaşıyorlar ama aynı evde kaldığı yengemle anlasamiyorlar kötü günlerinde birbirlerinin yanında olup destekliyorlar ama onun haricinde tüp yani ocakta börek gözleme yaptığı için yengemle tartismislardi dışarıya ateşi yakip öyle pisir bunu niye yakiyorsun diye bir başka örnek ise dayim koyde değilse bir yerde çalışıyordu işten gelmiş ayda bir kere ve ya ayda iki kere felan geliyordu dayim yatak odasina gidip uyuyup dinlenmek istedi yengemde hemen arkasından girdi bunlar doğal birlikte uyuyabilir veya ikisi kari koca istediği herşeyi yaşayabilir ama anneannem tutturmuş ne varda kendini o odaya giriyon mustafa uyuyacakti gel iş tür diye kızı eziyorlardi kaçma bende kaçmayı düşünmüştüm sonradan vazgectim çünkü birşey olsa tartışma çıksa sen kendi ayaginla geldin kimse seni zorlamadı kendin ettin kendin buldun ve en önemlisi bana evine her oturmaya sohbete felan gittiğinde bile başın yerde olacak içinde hüzün olacak çocuğunuz olsa kendi baban belkide torunummmm diyip severek kucağına almayıp içi hep buruk kalacak bak ben vazgeçtim dusuncende varsa sende vazgec

Çok haklısın ama bizim evde durumlar çok karışık annemle aram hiç normal anne kız gibi olmadı kucuklukten beri. Üvey babam var ama oz babamla kac seneden sonra gecen gun annemden sakli gorustum cunku bu yasimda hala ustumde baski kuruyo. Evlenmeyi dusundugum kisi yani erkek arkadasim da benden yaşça buyuk ama iş güç sahibi modern biri zaten yabancı kokenli. Annesi vefat etmis babasi da yurt disinda burda kimsesi yok onunda. :( kisacasi kararsizim cunku cogu zaman insan muamelesi gormuyorum burda

Çok haklısın ama bizim evde durumlar çok karışık annemle aram hiç normal anne kız gibi olmadı kucuklukten beri. Üvey babam var ama oz babamla kac seneden sonra gecen gun annemden sakli gorustum cunku bu yasimda hala ustumde baski kuruyo. Evlenmeyi dusundugum kisi yani erkek arkadasim da benden yaşça buyuk ama iş güç sahibi modern biri zaten yabancı kokenli. Annesi vefat etmis babasi da yurt disinda burda kimsesi yok onunda. :KK43: kisacasi kararsizim cunku cogu zaman insan muamelesi gormuyorum burda
Aynısı senin kadar diyemesemdebenzerini bende yaşıyorum evde ikide birde tartışma çıkıyor ben evi temizledigimde hemen geri dağıtılıyor hiç bir bardak bile kirletmemeye çalışırken yemesinin yemeği icmedigimbardağı bile benim üstüne atipşunu yikatemizle diyip durdular nisanliyim evleneceğim günü bekliyorum Bende sinirlenip herkes kendi yaptigi bulasigi yikasin dedim sıcak havalarda salona geçip klimanın altında durmadım 3 gün yemek yemeyip sadece su ve dondurma yiyip dursun kilo vermistim şimdi geri aldım amaannnn durum karışık ışte

Aynısı senin kadar diyemesemdebenzerini bende yaşıyorum evde ikide birde tartışma çıkıyor ben evi temizledigimde hemen geri dağıtılıyor hiç bir bardak bile kirletmemeye çalışırken yemesinin yemeği icmedigimbardağı bile benim üstüne atipşunu yikatemizle diyip durdular nisanliyim evleneceğim günü bekliyorum Bende sinirlenip herkes kendi yaptigi bulasigi yikasin dedim sıcak havalarda salona geçip klimanın altında durmadım 3 gün yemek yemeyip sadece su ve dondurma yiyip dursun kilo vermistim şimdi geri aldım amaannnn durum karışık ışte

Aynen bende evin kölesi modundayım bide o var. Yemek yaparim temizlik camasir va her is bende nerdeyse ama biseye kizsalar nankorluk yapiyolar ne ise yariyosun filan diyolar. Gururuma dokunuyo. Sen yine sanslisin ailenin izniyle nişan vs olmus Maşallah :) nazar degmesin. Benim de kafam cok karisik ya anneme suanki iliskimi soylesem aramizda 15 yas var diye neler neler soyler hic konusunu bile acmadan bi gun toplanip giderim belkide.

Aynen bende evin kölesi modundayım bide o var. Yemek yaparim temizlik camasir va her is bende nerdeyse ama biseye kizsalar nankorluk yapiyolar ne ise yariyosun filan diyolar. Gururuma dokunuyo. Sen yine sanslisin ailenin izniyle nişan vs olmus Maşallah :) nazar degmesin. Benim de kafam cok karisik ya anneme suanki iliskimi soylesem aramizda 15 yas var diye neler neler soyler hic konusunu bile acmadan bi gun toplanip giderim belkide.
Toplanıp gitme ve de çok sağolcanım benim darısı sana inşallah ❤ ❤ o 15 yaş arası biri olacağına kendi yasitin yada aranizda 4 5 yaş birisini de hayatına katabilirsin düşünsene sen daha 20 yaşında tazeciksin o ise 35 yaşında olacak sen 30 yaşındayken o ise 45 yaşında olacak belkide gezmede sohbet etmede zorluklar olacaktır nisanlanmadan önce benim de aramda 11 .12 yaş olan sevgilim vardı o 27 yaşında ben ise 15 16 17 18 yaslarimda onunla birlikteydim onunla kaçmayı düşünüp vazgeçtim 4 yılımı onunla heba ettim cokta pişmanım suan 21 yaşındayım çok şükür nisanliyim ve nişanlımdanda çok memnunum o 4 yıllık sevgilimle aramızda cinsel ilişki olmuştu yani kizligimi bozmuştu suan nisanlima soyleyemedim söylerse benden ayrılır diye o yuzden çok korkuyorum bir şekilde öğrenecek diye nisanlimla sevişme yasadigimizda devamı gelecekken durdurmak zorunda kaldığım oluyordu sırf devamı gelipte kiz olmadığım ortaya çıkmasın diyeydi o yuzden evlenince balayına gitmeyi çok istiyorum çünkü otelde yaşayarak balayı yapmak istedigimi söyledim kabul etmedi bu benim hayalim lütfen dedim kabul etti kuvette suyun içinde ilk cinselliğe girmeyi denicem dusuncem bu inşaallah yakalanmam yakalandigimd a benden ayrılır diye çok korkuyorum

Bende onceden iliski yasamistim suanki iliskimde sorun yaratmiyo zaten sevgilim de sorun yaraticak yaşta degil hem akil olarak hem kisilik olarak :) ama sana dogruyu soyle diyemem bilmislik yapamam evet yalan soylemek kotu ama sevdigin insanı kaybetmek istemiyosun sonucta. Burda simdi okusalar bi bekaret icin birakicaksa birak gitsin derler ama oyle olmuyo işte bilmiyolarki :) benim mesela ilk beraberligimde kan gelmedi sen de o bahaneyi kullanabilirsin. Yapısal olarak bicok kiside kanama gelmiyo zaten bildigim kadariyla. Yaş konusunda da kendime uygun hic bulamadim hep akillari baska yerde ve akil yapilarimiz uyusmadi kac kisiyle denedim ciddi dusunemedim. :( suankiyle uyumluyuz ve her konuda destek oluyo ve guvende hissettiriyo mutluyum onunla ama gidişata gore hareket edicem zaten bu sene olmaz ancak seneye filan olur olursa :(

ben ne yazıkki kaçarak evlenmiş gibi bişey oldum .eşimden yana çok mutluyum belkı yıne sorulsa onu ısteyebılırdım ama suan sorsalar pekı kacar mıydın asla derdim .o yüzde lütfen sakın bu hatayı yapmayın.cunkü bir bayan için ailenin yerini hiç birsey tutmuor ki ailem hemen sona affetselerde beni bir ömür sucluluk kalkmıo üzerimden.ne nısanımdan bırsey anladım ne nıkahımdan ne de düğünümden en özel anlarım heba oldu.kendimi çok değersizlestirdim başkasına gerek yok ınsanın kendısının kendı gözünde bile küçülmesi çok kötü birşey.ve aileniz öncesinde ne derse hepsi çıkıyıor yasıyorsunuz bir bir.eşimin ailesi nıkah kıyılana kadar bana nasıl ıyı davranıyordular ama sonrasında davranısları cok değişti nasılsa nıkah oldu vazgecemez gıbı dusunduler belkı de .oyüzden asla asla asla diyorum sakın böyle bır hata yapmayın annenıızn babanınızın yanında değerınızı dusurmek gıbısı yok.ben ayakları ustune durulabılecek gayet guzel mesleğım olan bır bayan olmama ragmen asla dıyorum.ve sunu da belırteyım esınızle ara ızda hep sıkıntı oluyor bu durum sızın beklentınız artıo 5 kızacagınız bıseye 10 kızıyorsunuz kırılmayacagınız seylere ama ben onun ıcın aılemı sıldm o ıse bana bunu nasıl yapr dıe daha cok kırılıosunuz .o yuzden sakın yapmayın.ki ben nıkahlanmama rağmen bıle düğün öncesınde cinsel ilişki bile yasamamıstım ona mecbur hıssedeceık belkı hıcbıseyım olmadığı halde bunu yaptım cok pısmanım. şimdi keske dıyorum 5 yılda olsa gec olsaydı da aılemı kırmadan utandırmadan olsaydı dıye vıcdan yapıyorum çok kötu bır duygu. aılenıznın eskıden batan her davranısını bile özler oluyorsunuz keske yıne aynı sekılde kızsalar dıyorum aynı sekılde benı sevmelerını bırakın

ben ne yazıkki kaçarak evlenmiş gibi bişey oldum .eşimden yana çok mutluyum belkı yıne sorulsa onu ısteyebılırdım ama suan sorsalar pekı kacar mıydın asla derdim .o yüzde lütfen sakın bu hatayı yapmayın.cunkü bir bayan için ailenin yerini hiç birsey tutmuor ki ailem hemen sona affetselerde beni bir ömür sucluluk kalkmıo üzerimden.ne nısanımdan bırsey anladım ne nıkahımdan ne de düğünümden en özel anlarım heba oldu.kendimi çok değersizlestirdim başkasına gerek yok ınsanın kendısının kendı gözünde bile küçülmesi çok kötü birşey.ve aileniz öncesinde ne derse hepsi çıkıyıor yasıyorsunuz bir bir.eşimin ailesi nıkah kıyılana kadar bana nasıl ıyı davranıyordular ama sonrasında davranısları cok değişti nasılsa nıkah oldu vazgecemez gıbı dusunduler belkı de .oyüzden asla asla asla diyorum sakın böyle bır hata yapmayın annenıızn babanınızın yanında değerınızı dusurmek gıbısı yok.ben ayakları ustune durulabılecek gayet guzel mesleğım olan bır bayan olmama ragmen asla dıyorum.ve sunu da belırteyım esınızle ara ızda hep sıkıntı oluyor bu durum sızın beklentınız artıo 5 kızacagınız bıseye 10 kızıyorsunuz kırılmayacagınız seylere ama ben onun ıcın aılemı sıldm o ıse bana bunu nasıl yapr dıe daha cok kırılıosunuz .o yuzden sakın yapmayın.ki ben nıkahlanmama rağmen bıle düğün öncesınde cinsel ilişki bile yasamamıstım ona mecbur hıssedeceık belkı hıcbıseyım olmadığı halde bunu yaptım cok pısmanım. şimdi keske dıyorum 5 yılda olsa gec olsaydı da aılemı kırmadan utandırmadan olsaydı dıye vıcdan yapıyorum çok kötu bır duygu. aılenıznın eskıden batan her davranısını bile özler oluyorsunuz keske yıne aynı sekılde kızsalar dıyorum aynı sekılde benı sevmelerını bırakın[/
QUOTE]
Haklısınız dedikleriniz mantıklı gercekten ama herkesin evi de bir degil aile baglari da :( yani keske benim de ailem insani sartlarda kiziyo veya ailevi baglari guclu kisiler olsaydi ama ailede birlik beraberlik yok. Her gun kavga her gun dusman gibi davranislar. İnsan huzurlu bi yuva istiyo. Aileyi degistiremeyince de mecburen kendi yuvami kurmak istiyorum :( cok mu sey istiyorum

Bende onceden iliski yasamistim suanki iliskimde sorun yaratmiyo zaten sevgilim de sorun yaraticak yaşta degil hem akil olarak hem kisilik olarak :) ama sana dogruyu soyle diyemem bilmislik yapamam evet yalan soylemek kotu ama sevdigin insanı kaybetmek istemiyosun sonucta. Burda simdi okusalar bi bekaret icin birakicaksa birak gitsin derler ama oyle olmuyo işte bilmiyolarki :) benim mesela ilk beraberligimde kan gelmedi sen de o bahaneyi kullanabilirsin. Yapısal olarak bicok kiside kanama gelmiyo zaten bildigim kadariyla. Yaş konusunda da kendime uygun hic bulamadim hep akillari baska yerde ve akil yapilarimiz uyusmadi kac kisiyle denedim ciddi dusunemedim. :KK43: suankiyle uyumluyuz ve her konuda destek oluyo ve guvende hissettiriyo mutluyum onunla ama gidişata gore hareket edicem zaten bu sene olmaz ancak seneye filan olur olursa :KK43:
Suna ne yapacağımı bile bilmiyorum tedirginim eğer söylersem benden ayrılır ve ortada kalırım diye korkuyorum aileler herkes birbirini tanıyor birisi duyarsa hep yayılır konu o yuzden söylemek istemiyorum ama gerdek de ortaya çıkacağı için korkuyorum

Suna ne yapacağımı bile bilmiyorum tedirginim eğer söylersem benden ayrılır ve ortada kalırım diye korkuyorum aileler herkes birbirini tanıyor birisi duyarsa hep yayılır konu o yuzden söylemek istemiyorum ama gerdek de ortaya çıkacağı için korkuyorum

Bence dediğim en mantiklisi esnek zar falan filan dersin. hem nerden anlasinki cok fazla birlikteligin olmadiysa anlamaz merak etme bence

Bizde eşimle gizli evlendik benim ailemden yana bi sorunum yoktu sadece eşimi istemediler eşimin ailesi de beni istemedi ama ne ben eşimden ne de eşim benden vazgeçebildi gizlice evlendik bizde öyle düğün gelinlik falanda olmadı sadece bir nikah Mutlu Musun çok ama çok mutluyum eşim fevkalade anlayışlı aşık ve sevgi dolu biridir 10 aylık evliyiz aileler sonra dan barıştı bizimle ama biz hiç karşılarında boyun bükmedik dik durduk istemezseniz siz olmazsınız hayatımızda dedik. Ama şuan her şey yolunda. Ha ama şunuda söyleyeyim eşime ne kadar aşık olsam da onu gerçekten tanımasaydım asla evlilik yapmazdım

Bizde eşimle gizli evlendik benim ailemden yana bi sorunum yoktu sadece eşimi istemediler eşimin ailesi de beni istemedi ama ne ben eşimden ne de eşim benden vazgeçebildi gizlice evlendik bizde öyle düğün gelinlik falanda olmadı sadece bir nikah Mutlu Musun çok ama çok mutluyum eşim fevkalade anlayışlı aşık ve sevgi dolu biridir 10 aylık evliyiz aileler sonra dan barıştı bizimle ama biz hiç karşılarında boyun bükmedik dik durduk istemezseniz siz olmazsınız hayatımızda dedik. Ama şuan her şey yolunda. Ha ama şunuda söyleyeyim eşime ne kadar aşık olsam da onu gerçekten tanımasaydım asla evlilik yapmazdım

Ben de böyle bi evliliğin hayalini kuruyorum ya biliyo musun.. :( hayirli olsun bebişini Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bu arada :) ama sence yaş farkimiz sorun olur mu 6 aydir beraberiz daha bi sorununu gormedim aksine yasina gore biraz fazla duygusal cabuk aglar cunku annesini cok severmis sonra o vefat edince babasi filan umursamamis o da turkiyeye gelmis burda biyokimya bolumu okumus ve tek basina yasiyo suan. Biraz hassas kirilgan ve ayni zamanda duygusal biri. Azeri kendisi ama 5 senedir burdaymis. Sizce evlensem duzen oturtabilir miyiz?

Ben de böyle bi evliliğin hayalini kuruyorum ya biliyo musun.. :KK43: hayirli olsun bebişini Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bu arada :) ama sence yaş farkimiz sorun olur mu 6 aydir beraberiz daha bi sorununu gormedim aksine yasina gore biraz fazla duygusal cabuk aglar cunku annesini cok severmis sonra o vefat edince babasi filan umursamamis o da turkiyeye gelmis burda biyokimya bolumu okumus ve tek basina yasiyo suan. Biraz hassas kirilgan ve ayni zamanda duygusal biri. Azeri kendisi ama 5 senedir burdaymis. Sizce evlensem duzen oturtabilir miyiz?
Ne desem yalan olur cnm keşke tanısam kişiyide birşeyler söyleyip netleştirebilsem. Aranızda ki yaş farkı az değil ama asla yürümezde diyemem üstelik annesini kaybetmiş babası umursamaz yalnız bi Ada'm o Sana Nasıl davrandığından ziyade çevresine karşı Nasıl bunları mutlaka ölç derim. Sana ayak uydurabiliyor mu yada sen ona bunlara dikkat et derim bazen çok küçük bir zıtlık ileride büyük sorunlar getirebilir. Ben bu Ada'mın bu huyunu değiştiririm diye sakın yola girme değişmez çünkü kolay kolay bu huyu var ama beni rahatsız edecek bişey değil diyorsan eyvallah. Ama 20 yaşındasın senin telaşların onun yaşanmışlıklarının yorgunluğu bilmiyorum Hakkı'nızda hayırlısı olsun bence bir sure daha ölç tart

Ne desem yalan olur cnm keşke tanısam kişiyide birşeyler söyleyip netleştirebilsem. Aranızda ki yaş farkı az değil ama asla yürümezde diyemem üstelik annesini kaybetmiş babası umursamaz yalnız bi Ada'm o Sana Nasıl davrandığından ziyade çevresine karşı Nasıl bunları mutlaka ölç derim. Sana ayak uydurabiliyor mu yada sen ona bunlara dikkat et derim bazen çok küçük bir zıtlık ileride büyük sorunlar getirebilir. Ben bu Ada'mın bu huyunu değiştiririm diye sakın yola girme değişmez çünkü kolay kolay bu huyu var ama beni rahatsız edecek bişey değil diyorsan eyvallah. Ama 20 yaşındasın senin telaşların onun yaşanmışlıklarının yorgunluğu bilmiyorum Hakkı'nızda hayırlısı olsun bence bir sure daha ölç tart

Haklısın en azindan 1 sene kadar daha beklemeyi dusunuyorum :) birbirimizle uyumluyuz cevresine karsi cok saygili aslinda benim yasim daha buyuk olsaydi veya o biraz daha kucuk olsaydi belki ailemle bile tanistirirdim tepkileri ne olurdu bilmem ama cevresinde sevilen biri universiteden arkadaslari hep ariyo falan filan. Ama annesinden sonra aile baglari yok olmus ikimiz de ayni durumda sayiliriz bu durumda yani o yuzden birbirimizden guc aliyoruz. Ama gelecekte olacaklar icin de ongorulu olmak lazim :))

Toplanıp gitme ve de çok sağolcanım benim darısı sana inşallah ❤ ❤ o 15 yaş arası biri olacağına kendi yasitin yada aranizda 4 5 yaş birisini de hayatına katabilirsin düşünsene sen daha 20 yaşında tazeciksin o ise 35 yaşında olacak sen 30 yaşındayken o ise 45 yaşında olacak belkide gezmede sohbet etmede zorluklar olacaktır nisanlanmadan önce benim de aramda 11 .12 yaş olan sevgilim vardı o 27 yaşında ben ise 15 16 17 18 yaslarimda onunla birlikteydim onunla kaçmayı düşünüp vazgeçtim 4 yılımı onunla heba ettim cokta pişmanım suan 21 yaşındayım çok şükür nisanliyim ve nişanlımdanda çok memnunum o 4 yıllık sevgilimle aramızda cinsel ilişki olmuştu yani kizligimi bozmuştu suan nisanlima soyleyemedim söylerse benden ayrılır diye o yuzden çok korkuyorum bir şekilde öğrenecek diye nisanlimla sevişme yasadigimizda devamı gelecekken durdurmak zorunda kaldığım oluyordu sırf devamı gelipte kiz olmadığım ortaya çıkmasın diyeydi o yuzden evlenince balayına gitmeyi çok istiyorum çünkü otelde yaşayarak balayı yapmak istedigimi söyledim kabul etmedi bu benim hayalim lütfen dedim kabul etti kuvette suyun içinde ilk cinselliğe girmeyi denicem dusuncem bu inşaallah yakalanmam yakalandigimd a benden ayrılır diye çok korkuyorum
bu çok acı senin söyledğin şey çözüm olmaz bahsetmeliydin aslında şimdiye kadar.. çok üzüldüm çok.. kızlıkla alakalı değil üzüntüm saklamanla alakalı yanlış anlaama

bu çok acı senin söyledğin şey çözüm olmaz bahsetmeliydin aslında şimdiye kadar.. çok üzüldüm çok.. kızlıkla alakalı değil üzüntüm saklamanla alakalı yanlış anlaama
Elimden başka birşey gelmiyor ailece namus düşkünüler ve birşey olduğu zaman hemen ayağa kalkıyorlar o yuzden saklamak zorundayim

Back