Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 yıl önce diye okudum bir yerde.ne zaman ölmüş
nazar etmişlerdir kesin bu şirinliğe![]()
Daha çok karnıbahara benziyor.Tatlı yavru yerim seni ben. Kırkılmadan önce yımırtaya benzİyormuşsun şapşik:) bugün benim yavruları at çiftliğine götürdük orada koyunlar da vardı bir tanesini kırkmışlar tüyleri halıfleks gibi olmuş kızım çok üzüldü ne olmuş kuzuya diye dertlendi boynuna sarıldı 'aaa canım ne oldu sana ' diye sordu ama koyun yüz vermedi benim cadıya :)
Evet ya karnıbahara benziyor deli koyun :) büyüdü tabii ablası 1,5 ay sonra 3 yaşında olacak :)Daha çok karnıbahara benziyor.Senin kız büyüdü mu o kadar yav? Hayvanla dertlesmeler falan.
![]()
Gülşah ti değil mi? Tombis yanakli tatlı kız...Evet ya karnıbahara benziyor deli koyun :) büyüdü tabii ablası 1,5 ay sonra 3 yaşında olacak :)
Evet gülşah:)ama tombiş yanaklardaneser kalmadı zayıfladı benim küçük şapşik :)Gülşah ti değil mi? Tombis yanakli tatlı kız...![]()
Hadi yaa... Her haliyle fanıyımdır!Evet gülşah:)ama tombiş yanaklardaneser kalmadı zayıfladı benim küçük şapşik :)
Ahaha teşekkür ederim benim cadının adına :) evet 3. Geliyor bir ara acep 4. Cüler mi geliyor diye fena tırsmıştım ama bu sefer tek geliyor 3. Çocuğum aynı zamanda 2. Kızım :)Hadi yaa... Her haliyle fanıyımdır!bu arada 3. Geliyor haa belkide 4.
![]()