- Konu Sahibi ImTheDevil
Çok şükür atlatmışsınız geçmiş olsun darısı başımıza diyelimEvet maalesefilk bir hafta çok zor ve kötü geçti
. Geçti gitti işte Şimdi iyiyim çok şükür
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür atlatmışsınız geçmiş olsun darısı başımıza diyelimEvet maalesefilk bir hafta çok zor ve kötü geçti
![]()
Hayırlı ve sağlıklı olsun peki hangi doktora ve ne kadara oldunuz ?25 1 hafta önce yaptırdım aşırı istiyordum ama istediğim gibi durmuyor şuan umarım zamanla oturur ağzıma giricek çok mutsuzum psikolojim
Sizede hayırlı ve sağlıklı kullanmayı dilerim siz hangi doktora ne kadara oldunuz?24 yaşında oldum 4 ay oldu istediğim gibi ama acaba bir sorun mu var ya kapsül oluştuysa diye yaşıyorsunuz
Ablanız hangi doktora ne kadara oldu?Ablam oldu. 33 yaşında 3 cocugu var. İlk hafta pişmanlık içindeydi kasaltiydi zor geçti yanjndq bulundum ama 1 hafta sonra hic bisey yok gibiydi. 4 5 ay kadar oluyor. Suan asiri memnun sutyen derdinden kurtuldu. Nasipse ikizlerim az daha büyüsün bende olacağım
Ben Doğuda görev yaptığım için erzurumda Selma Denktaş’a oldum çok donanımlı bir doktor 17.500 e oldumSizede hayırlı ve sağlıklı kullanmayı dilerim siz hangi doktora ne kadara oldunuz?
Doktor adini tam bilmiyorum özeldi. 20bin tl olduAblanız hangi doktora ne kadara oldu?
İlk günlerde ben de çok pişman oldum insan o ağrıları protez vücudunda oldukça hep yaşayacak sanıyor çıkarıp atmak eski haline dönmek şöyle yayıla yayıla yüz üstü yuvarlanarak yatmak istiyorEvet maalesefilk bir hafta çok zor ve kötü geçti
![]()
35 de.oldum 1bck ay olduArkadaşlar kaç yaşında meme estetiği oldunuz pişman oldunuz mu ya da keşke daha önce yaptırsaydım diyor musunuz ?
Çok Haklısın cesaret beklemişizİlk günlerde ben de çok pişman oldum insan o ağrıları protez vücudunda oldukça hep yaşayacak sanıyor çıkarıp atmak eski haline dönmek şöyle yayıla yayıla yüz üstü yuvarlanarak yatmak istiyor
Bi yandan sa Madem bu kadar acı çekicektim onca sene niye yaptırmadım da memesiz gezdim diyorum :))))