Kaç yaşında meme estetiği oldunuz ?

Ablam oldu. 33 yaşında 3 cocugu var. İlk hafta pişmanlık içindeydi kasaltiydi zor geçti yanjndq bulundum ama 1 hafta sonra hic bisey yok gibiydi. 4 5 ay kadar oluyor. Suan asiri memnun sutyen derdinden kurtuldu. Nasipse ikizlerim az daha büyüsün bende olacağım
Ablanız hangi doktora ne kadara oldu?

Bende 34 yaşımda yaptırdım şuan tam 2 ay oldu her aynaya baktığımda iyiki diyorum😁 O kadar çok istiyordum ki güle oynaya girdiğim ameliyathaneden öylede çıktım bidaha olsa hiç düşünmeden yaptırırım😊

32 . Ama keşke 22 de olsaydım diyorum, şuan henüz çok yeni acılarım geçmedi ama nihayetinde yaşayacakmışım bu zorlu süreci. en azından bekarken sorumluluğum ve çocuğum yokken atlatırdım. Hem özgüvensiz geçmezdi gençliğim

Evet maalesef 😑ilk bir hafta çok zor ve kötü geçti 😔. Geçti gitti işte Şimdi iyiyim çok şükür 🙏🤗
İlk günlerde ben de çok pişman oldum insan o ağrıları protez vücudunda oldukça hep yaşayacak sanıyor çıkarıp atmak eski haline dönmek şöyle yayıla yayıla yüz üstü yuvarlanarak yatmak istiyor 😂
Bi yandan sa Madem bu kadar acı çekicektim onca sene niye yaptırmadım da memesiz gezdim diyorum :))))

İlk günlerde ben de çok pişman oldum insan o ağrıları protez vücudunda oldukça hep yaşayacak sanıyor çıkarıp atmak eski haline dönmek şöyle yayıla yayıla yüz üstü yuvarlanarak yatmak istiyor 😂
Bi yandan sa Madem bu kadar acı çekicektim onca sene niye yaptırmadım da memesiz gezdim diyorum :))))
Çok Haklısın cesaret beklemişiz 😁😬

Back
X