• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaç yaşında hamıle kaldınız

jade_06

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
878
396
648
arkadslar kac yasında hamile kaldınız paylaşırmısınız.ben 24 yasındayım sizce erken mi

ohhhhooooo sen erken dıosan bana yuh dıcen heralde 17 yasımda hamıle kaldım:) heralde en genc anne benımdır aranısda

ilki 31 ,ikincisi33............. ama cok gecmıs zamanı keske gerı alabılsem.. 17ımde dogururdum valla...

genc dogurmak avantaj cunku vucut yogun dgl zınde ve saglıklı cok kolay gecırıosun

İlki 32 Şimdi 34 çok geç kaldım çokkk , şimdiki aklım olsa 18 imde evlenip doğururdum boy boy

amn bu zamnda boy boy olmuo napcan cok cocugu yav ben cok severım cocukları ama bakbılcegın kadar yapmak lasım hayat sartları zor sekerım

ya arkadaşlar hastanedeki kız daha gençmişin dedi,birden cokmu küçük bi yas acaba dedim gerçi düşündükten sonra hazır olduktan sonra yas farketmez ama birdende öle kötü hissettim kendimi

arkadaşım erkenmi falan diye düşünme istedikten sonra
bide hamile olabiliyosan ne mutlu sana

Son düzenleme:
ne erkenı canım..
senın yasındayken kızım ılk yasınıu doldurmustu..
maddı ve manevı yonden hazırsan bence erken degıl..

Ahhh ııı sevındım buna ya sımdı 23 28 falan denılınce o falan oldum yaaaıkımzde cok ıstıoduk ben cocuklları cok severı ondan e evımız va esyamız va ısımız var neden olmasın dedık evlenır evlenmez kac yasındasın suan???

merhaba ben 26 yasindayim iki aydir ve 8 gundur evliyim simdi 5 haftalik 4 gunluk hamileyim ...
hamile kalmak icin bence erken ve gec diye bisey yok en onemlisi hamile kalmak

20 yaşında hamile kaldım...(doğumgünümde hamileydim 19 da diyebiliriz) hiç pişman değilim erken anne olamnın avantajı çok.....kızımın 18 yaşını hayal ediyorum ( allah ömür verirse)e ben de fena olmıcam inşallah o zamanlar...abla kardeş gibi gezicemiz günleri iple çekiyorum şu ara hayat biraz sıkıcı.......

valla keske daha erken kısmet olsaydı ama 26 da evlendım 29 da hamıs kaldım ........gecen ay yas 30 oldu...ınsallah bu bebişler hayırla ve saglıkla nasıp olur.:Saruboceq:

Annelik böyle bişey işte keşke daha erken yapsaydım dedirtiyor insana bende 25'imde hamile kaldım

Back