Kaç Yaşında Evleneceksin - Yüzük Falı

Sağol canım baktığın için. Benim için çocuk kocadan önemli yaşım ilerlediği için.. O yüzden çocuk dedim önce. Malum kocasızda çocuk olmuyo:) Bu arada tutmadı biraz elektrik gerildiği için sanırım:) Ben de 2 kez baktım. Onlarda farklı çıktı:p. Zaten bu fal işleri nedense bende hiç tutmaz.. Yinede sağol:)

:KK70: Tutmadı ne demek.
Geleceği biliyor musun ki? :KK70:
Zamanı geldiğinde daha önce denen ya da benim dediğim sayıda evlenmezsen tutmadı dersin. :KK70:
Daha belli değil gerçekleşip gerçekleşmeyeceği. Sonucu gördükten sonra kullanılır genelde tutmadı lafı.
Yaşın 29dan fazlaysa, ayrı tabi. :KK31:

:KK70: Tutmadı ne demek.
Geleceği biliyor musun ki? :KK70:
Zamanı geldiğinde daha önce denen ya da benim dediğim sayıda evlenmezsen tutmadı dersin. :KK70:
Daha belli değil gerçekleşip gerçekleşmeyeceği. Sonucu gördükten sonra kullanılır genelde tutmadı lafı.
Yaşın 29dan fazlaysa, ayrı tabi. :KK31:

29 u geçtim desem:KK17: Napalım öğretmen olarak bende sizlerin çocuklarınızı büyütürüm artık:)

29 u geçtim desem:KK17: Napalım öğretmen olarak bende sizlerin çocuklarınızı büyütürüm artık:)

Heaa tamam şimdi anladım. :))
İnşallah gönlüne göre biri çıkar karşına.
Zamanı geldi mi olacak mutlaka.
Yeter ki umutlar tükenmesin, enerjiler hep yüksek olsun.:KK31:

9 yıl sonra neredeyse.:KK1:
Teşekkür ederim..:KK17:

O kadar küçük müsün sen ... :O :))
Mart'ta 24 oluyorum ve hala 24 olacağıma inanamıyorum.
Zaman çok hızlı geçiyor.
Ayrıca üniversite olunca , kariyer için planlar yapınca evliliği düşünemiyorum; hatta korkuyorum bile.
Çok uzak geliyor bana.
O yüzden 9 yılı büyütme gözünde. Hemen geçecek o yıllar.
Tabi uğraşın, işin gücün olursa. :KK31:
Yoksa 25 bile geç gelir insana.:KK70:

bilen bana da bakabilir mi, bi türlü yapamadım kendim :) 2 kere baktırdım ikisi de farklı çıktı bu sefer ne çıkacak merak ettim :)

ayy inanmıyorum tam da düşündüğüm yaş çıktı sevgilimle planladığımız:)
iki kere yaptım ikisinde de aynı çıktı..
ama burda bardak da önemli değil mi çapı biraz küçük olsa daha çok çarpar sonuçta başka bardakta tekrar denemeye de tırsıyorum banane banane bu doğru olsun:KK1:

Şu anda bakmaya çalışıyorum, yüzüğü suya yakın tuttuğunda hızlanıyor hareketleri ancak yüzüğü suya değdirmemek zor oluyor biraz, kolum ağrıdı ama biraz daha denicem...

X