Kaç Yaşında Evleneceksin - Yüzük Falı

Benimde annem bana baktı bugün 1 kız çıktı kendisine ben baktım her şey doğru çıktı. Ama yeni keşfi çok merak ettimmmmmmmmmmmm :KK52:

Haha benimde 27 yazdığına bakma beyaz atlı prens gelecekse 97ye kadar beklerim :KK23::KK23:

Hamile misiniz şu an ? :KK61:

benimkine de bakar mısınız lütfenn ben bakamıyorum yüzük olsa bakıcam da yok işte :/ :)

ya anlayamadım biri biraz daha net açıklayabilir mi nasıl yapıldığını :KK31:

ben 2 kere denedim ilk 20 sonra 30 dedi anneme yaptık o 25 yaşında evlenmişti 40 çıktı yani inanmıyorum artık :KK52::KK52::KK52:

Ayy benim falımın başlığı açılmış :KK31:

Ben bu fala baktığımda hep çıkıyor. Daha önce bir arkadaşa baktım o zaman üniversite 1. sınıftaydı. 2 sene sonra evlenecekti fala göre. Hatta hep beraber güldük yok artık diye. Ama bu sene 3. sınıf bitiyor ve şu an nişanlı yazın düğünleri olacak. Bir arkadaşıma daha baktım. Nişanlıydı ve evlenmelerine 3 ay vardı. Benim baktığım fala göre 1 sene vardı. Herşeyleri hazırdı hatta ama gecikti onlar da bu sene evlenebiliyorlar.

Kendime de baktım defalarca, ve insanlara da baktırdım benim falıma göre de 1 senem var göreceğiz bakalım :KK52:

Hatta isteyen olursa bakabilirim :KK52:

Ben bu fala baktığımda hep çıkıyor. Daha önce bir arkadaşa baktım o zaman üniversite 1. sınıftaydı. 2 sene sonra evlenecekti fala göre. Hatta hep beraber güldük yok artık diye. Ama bu sene 3. sınıf bitiyor ve şu an nişanlı yazın düğünleri olacak. Bir arkadaşıma daha baktım. Nişanlıydı ve evlenmelerine 3 ay vardı. Benim baktığım fala göre 1 sene vardı. Herşeyleri hazırdı hatta ama gecikti onlar da bu sene evlenebiliyorlar.

Kendime de baktım defalarca, ve insanlara da baktırdım benim falıma göre de 1 senem var göreceğiz bakalım :KK52:

müsaitsen bana bakabilir misin o zaman:KK14:

bende ıstıyorum please:KK9::KK9::KK9::KK9::KK16::KK16::KK16:

X