Kaç Yaşında Devlet Memurluğuna Atandınız?

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.027
28.248
Ben şuan 31 yaşındayım mayısta kpss ye gireceğim hanımlar acaba geç mi kaldım yoksa olana kadar umutla devam mı etmeliyim ?
Elbet nasip kısmet orası da ayrı nasipte yoksa da elden bir şey gelmez ama bakalım diyorum belki de ummadığım anda olacak bazen acaba zamanı geçti mi geç mi kaldım diyorum kendi kendimi umutsuzluğa götürüyorum düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar?

36 yaşındayım

Kpss çalışıp kazanmayı bekliyorum

Geç kalmış değilsin bence
güç almak kuvvetlenmek istiyorum benim gibi çalışanların cümleleriyle canım..
hazırlananları gördükçe umudumu kesmemem gerektiği sağol canım yılmaz yok aslında ama çevremde acıyan gözlerle bakıyorlar ya kazanamadıkça o zaman çok üzülüyorum

Canım sen çok stres yapıyorsun
Etrafından çok etkileniyor, olumsuz bi yorumda hemen motivasyonun düşüyor
Sürekli olabileceğine dair yorum istiyorsun
Yani ben yorumlarında hep bunu hissettim çok hassassın bu konuda

Ama etrafımızdaki herkes bizim kadar hassas olmayabiliyor
Konu hakkında bilgisi olmadan ahkam kesmeyi seven çok insan var

Kazanabileceğine sadece kendin inanman yeterli
Lütfen kulaklarını tıka ve hedefine odaklanıp dersin başına geç
Birilerinin evet olacak demesini beklemeye vakit yok, gerek de yok.

çok konuştum farkındayım ama senin çok hassas olduğunu hep hissettim
Yazmadan duramadım :KK16:

Canım sen çok stres yapıyorsun
Etrafından çok etkileniyor, olumsuz bi yorumda hemen motivasyonun düşüyor
Sürekli olabileceğine dair yorum istiyorsun
Yani ben yorumlarında hep bunu hissettim çok hassassın bu konuda

Ama etrafımızdaki herkes bizim kadar hassas olmayabiliyor
Konu hakkında bilgisi olmadan ahkam kesmeyi seven çok insan var

Kazanabileceğine sadece kendin inanman yeterli
Lütfen kulaklarını tıka ve hedefine odaklanıp dersin başına geç
Birilerinin evet olacak demesini beklemeye vakit yok, gerek de yok.

çok konuştum farkındayım ama senin çok hassas olduğunu hep hissettim
Yazmadan duramadım :KK16:
sağol canım yazdın çok iyi ettin gerçekten de bu konu hakkında evet çok hassasım bir kendimi rahatlatamıyorum..
rahatlatsam belki de saha çok çalışacağım ama insanların sevinmelerini gördükçe de çok sinirleniyorum :KK43:
inş olur başarılı oluruz :KK66:

Ben şuan 31 yaşındayım mayısta kpss ye gireceğim hanımlar acaba geç mi kaldım yoksa olana kadar umutla devam mı etmeliyim ?
Elbet nasip kısmet orası da ayrı nasipte yoksa da elden bir şey gelmez ama bakalım diyorum belki de ummadığım anda olacak bazen acaba zamanı geçti mi geç mi kaldım diyorum kendi kendimi umutsuzluğa götürüyorum düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar?
bende 31 e girdim canım yeni geç olduğunu sanmıyorum hatta biz genç bile kalıyoruz:)

sağol canım yazdın çok iyi ettin gerçekten de bu konu hakkında evet çok hassasım bir kendimi rahatlatamıyorum..
rahatlatsam belki de saha çok çalışacağım ama insanların sevinmelerini gördükçe de çok sinirleniyorum :KK43:
inş olur başarılı oluruz :KK66:
Boşver öylelerinin başka gayesi yoktur senin başarınla uğraşacak haldedirler, yazık.

Evet zor bir süreç ama çalışan, emek veren kazanıyor bu da bir gerçek.
Allah emekleri boşa çıkarmaz.
Bize de çalışmak düşer :)

Boşver öylelerinin başka gayesi yoktur senin başarınla uğraşacak haldedirler, yazık.

Evet zor bir süreç ama çalışan, emek veren kazanıyor bu da bir gerçek.
Allah emekleri boşa çıkarmaz.
Bize de çalışmak düşer :)
öyle canım çalışacağız başka çare yok
ter döken ekmek yer der hep annem ama ben çok kafaya takıyorum :KK43:
kaynatam falan da biz seni çalış diye aldık yoksa neden alacaktık dedi atanmadığım çalışmadığım için zorlarına gidiyormuş meğerse...
eşim kızdı fakat koca adam ne diyebilirsin ki..
ama içime oturdu yara

Şu yaştan sonra memur olunmaz denilen yaşa kadar vaktiniz var. Ne zaman başlarsanız başlayın, nasıl olsa emeklilik yaşı herkese aynı. Kolay gelsin. Etrafa kulak tıkayın ya da içinizden gelen o seslere. :KK66:
benim başımda da var sesler bir de çok kırıcı oluyorlar

öyle canım çalışacağız başka çare yok
ter döken ekmek yer der hep annem ama ben çok kafaya takıyorum :KK43:
kaynatam falan da biz seni çalış diye aldık yoksa neden alacaktık dedi atanmadığım çalışmadığım için zorlarına gidiyormuş meğerse...
eşim kızdı fakat koca adam ne diyebilirsin ki..
ama içime oturdu yara
Evet okumuştum daha önceki yorumlarında böyle dediklerini
Bilmiyorum bekara karı( tabiri caizse) boşamak kolay derler ama
Ben olsam size mi dert benim kazanacağım para size faydası olmayacak sonuçta derdim.

Sakinliğini tebrik ediyorum tekrar.

Neyse bu tür lafları çok da kaale almamak gerek, sonuç yine aynı kulakları tıka, dersin başına :)

Evet okumuştum daha önceki yorumlarında böyle dediklerini
Bilmiyorum bekara karı( tabiri caizse) boşamak kolay derler ama
Ben olsam size mi dert benim kazanacağım para size faydası olmayacak sonuçta derdim.

Sakinliğini tebrik ediyorum tekrar.

Neyse bu tür lafları çok da kaale almamak gerek, sonuç yine aynı kulakları tıka, dersin başına :)
hayırlısıyla atanırsam da bu kadar sakin olmam eskisi kadar yüz vermiyorum canım
sevgimi kendi kendilerine azalttılar o kadar çok uğraştılar ki ben artık sevme bizi der gibi anladım yani :KK70:
ooo eşime memur istemişler de eşime herkes yakışıklı güzel demiş bana da kilolu :KK70: kilolu diye de çirkinmişim güya
eşim benden önce bir memur kızla görüşmüş ama hemen ilk buluşmada anlaşamayacaklarını anlamış aileler istemiş güya..
kaynanam bu kış yine geldi kıza güzel diyor ailesi gücendi diyor memurdu diyor da dyor :)
eşime sordum ya bu kız güzelmiydi annen öve öve bitiremedi yok ya ne alaka senden büyüktü boyu senden de kısaydı hem de çok karaydı hem de çirkindi diyor :)
ama işte memur olamayınca da insanın gözüne kilo çok batıyor ...memur oluca her şy güzel oluyor demek ki boşa hoca da demedi ye kürküm yeeeeeeeeeeeeeeee
ama ben de değişeceğim atanınca o zaman da kimse boşa gücenmesin bunu kendileri istedi

hayırlısıyla atanırsam da bu kadar sakin olmam eskisi kadar yüz vermiyorum canım
sevgimi kendi kendilerine azalttılar o kadar çok uğraştılar ki ben artık sevme bizi der gibi anladım yani :KK70:
ooo eşime memur istemişler de eşime herkes yakışıklı güzel demiş bana da kilolu :KK70: kilolu diye de çirkinmişim güya
eşim benden önce bir memur kızla görüşmüş ama hemen ilk buluşmada anlaşamayacaklarını anlamış aileler istemiş güya..
kaynanam bu kış yine geldi kıza güzel diyor ailesi gücendi diyor memurdu diyor da dyor :)
eşime sordum ya bu kız güzelmiydi annen öve öve bitiremedi yok ya ne alaka senden büyüktü boyu senden de kısaydı hem de çok karaydı hem de çirkindi diyor :)
ama işte memur olamayınca da insanın gözüne kilo çok batıyor ...memur oluca her şy güzel oluyor demek ki boşa hoca da demedi ye kürküm yeeeeeeeeeeeeeeee
ama ben de değişeceğim atanınca o zaman da kimse boşa gücenmesin bunu kendileri istedi
Ayy Allah ım.. Çok sinirleniyorum böyle şeyler okuyunca

Şuan çok şey demek istiyorum ama haddimi aşabilirim.

Allah sabır versin canım.

Atan ve suratlarına bakma.. :KK11:
Herkese hakettiği kadar değer :KK11:

Ayy Allah ım.. Çok sinirleniyorum böyle şeyler okuyunca

Şuan çok şey demek istiyorum ama haddimi aşabilirim.

Allah sabır versin canım.

Atan ve suratlarına bakma.. :KK11:
Herkese hakettiği kadar değer :KK11:
atanınca şster kibirli desinler ister değişti..
o zaman bu kadar takmam zaten canım ya
kötü de olsam o zaman melek gibi derlerse şaşırmam şaşıramam

Kolay gelsin canım inşallah kazanır atanirsin..Allah gönlüne gore versin. O KV kp olacaklar için isteme zaten sanki onlara ne ki..kendin için başaracaksin..bende 31 yaşındayım evlenmeden önce iki kere lisans b alanında girdim iki seferde 68 de kaldım malesef ben pes ettim çoktan..sen etme hayallerin gerçek olsun

Kolay gelsin canım inşallah kazanır atanirsin..Allah gönlüne gore versin. O KV kp olacaklar için isteme zaten sanki onlara ne ki..kendin için başaracaksin..bende 31 yaşındayım evlenmeden önce iki kere lisans b alanında girdim iki seferde 68 de kaldım malesef ben pes ettim çoktan..sen etme hayallerin gerçek olsun
çok sağol canım bazen benim de pes edesim geliyor ama annem ve kardeşime de yardımcı olmam lazım :KK43:
35-36 ya kadar tam gaz devam diyorum :KK66:
sende belki bir dahaki sınava kadar toparlanır çalışırsın canım hiç belli olmaz bu işlr

atanınca şster kibirli desinler ister değişti..
o zaman bu kadar takmam zaten canım ya
kötü de olsam o zaman melek gibi derlerse şaşırmam şaşıramam
Şimdi de takma canım, senin hayatın hakkında ahkam kesmek kimseye düşmez

İster evde oturursun ister çalışırsın.

Atanma durumunu da onlara karşı hırs haline getirme, çok stres olursun o zaman. Ki onu yaşıyorsun zaten.

Hayatımız düzene girecek en güzeli bu, kendimiz için çaba gösterelim:KK19:

çok sağol canım bazen benim de pes edesim geliyor ama annem ve kardeşime de yardımcı olmam lazım :KK43:
35-36 ya kadar tam gaz devam diyorum :KK66:
sende belki bir dahaki sınava kadar toparlanır çalışırsın canım hiç belli olmaz bu işlr
Evde kitaplar bile var ama bundan sonra zor iki çocuk var..oldu da kazabdim atansam bile gidemeyiz ki eşim tek çocuk ana baba yaşlı valla bırakmazlar yakamizi hahaaha

Evde kitaplar bile var ama bundan sonra zor iki çocuk var..oldu da kazabdim atansam bile gidemeyiz ki eşim tek çocuk ana baba yaşlı valla bırakmazlar yakamizi hahaaha
ya hayırlısıyla belli de olmaz olduğun şehre tercih yaparsın ben de bugün ağladım
yine günüm geçti ve yine hamile değilim :KK43:

Şimdi de takma canım, senin hayatın hakkında ahkam kesmek kimseye düşmez

İster evde oturursun ister çalışırsın.

Atanma durumunu da onlara karşı hırs haline getirme, çok stres olursun o zaman. Ki onu yaşıyorsun zaten.

Hayatımız düzene girecek en güzeli bu, kendimiz için çaba gösterelim:KK19:
evet başkaları ne diyecek niye ne diyecekler diye stres yapıyorum
kaynatam hem çalışmamı istiyor hem de oo sıra sana gelene kadar diyor
yani 2 dk da sana tusunami uyguluyor psikolojim alt üst oluyor
yani anlayışsız büyükler gerçekten de zor ALLAH'TAN eşim çok farklı

X