• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç puan almam lazım?

562450

🪷
Pro Üye
15 Aralık 2009
8.455
19.234
773
Kızlar bişey sorcam. Ben MYO'da bilgisayar programcılığı okuyorum. Yani 2 yıllık(Önlisans). Benim mezun olduktan sonra devlet memuru olabilmem için KPSS'de en az kaç puan almam lazım? :44: Bazı arkadaşlarım ve büyüklerim bilgisayar bölümü olduğu için çok avantajlı olduğumu söylüyor ama benim kafam çok karışık. Sıkıntıdan kafayı yicem valla. :ssz::ssz:

ayni bolumu okuyan bir arkadasim 70 alip develtte ise basladi canim. ama 3 sene onceydi suanda nedir bilmiyorum.

ayni bolumu okuyan bir arkadasim 70 alip develtte ise basladi canim. ama 3 sene onceydi suanda nedir bilmiyorum.

Off çok korkuyorum yaa. :18: İnşallah çok çalışıp bi yerlere gelirim. :32: Cevap için teşekkürler canım.. :34:

yukardaki arkadasın,arkadası 70 alıp devllete mı atandı valla ben de aynı bölümden mezunum bilgisayar işletmenlik sertifikam da var ki atama puanlarına bakıtıgımda 4. atamanlar 84-85 civarı kapatmış...

Back