Merhaba, benim bebiş 4,5 kilodayken molfix’in 3 numarasını takıyordum ben. 2 numarayı çok az takabildim. Molfix çok tavsiye etmem ama o boyda başka bir markanın bezi olur benceKızlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum 4.5 kiloluk bir bebege kaç numara bez takmalıyim bezin küçüldüğünü nerden anlarım lutfen yardımcı olun çevrem 1 tak diyor annem 3 e geç diyor
2 bence. Markasına gore degisir gerci. Ben geceleri bez tasmaya baslayinca bi buyuk boya geciyordumKızlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum 4.5 kiloluk bir bebege kaç numara bez takmalıyim bezin küçüldüğünü nerden anlarım lutfen yardımcı olun çevrem 1 tak diyor annem 3 e geç diyor
Bezin Küçüldüğünü taşmaya başlayınca mi anlıyorsunuz2 bence. Markasına gore degisir gerci. Ben geceleri bez tasmaya baslayinca bi buyuk boya geciyordum
Bi de bantlar tam ortaya gelmiyorsa kuculmus oluyordu sanırım. Ben ona bakmadan tasinca degistirdim hep sorunumu cozerdi:)Bezin Küçüldüğünü taşmaya başlayınca mi anlıyorsunuz
Ben lastikleri bacağını sıkmaya başlayınca değiştiriyorum iz yapıncaBezin Küçüldüğünü taşmaya başlayınca mi anlıyorsunuz
Kızlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum 4.5 kiloluk bir bebege kaç numara bez takmalıyim bezin küçüldüğünü nerden anlarım lutfen yardımcı olun çevrem 1 tak diyor annem 3 e geç diyor
Bezi taktiginda iki bant birleşirse o kilosuna uygun bezdir . Nezaman ara açılırsa ozaman degistirme ve üst numaraya geçme vakti gelmiştir.Kızlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum 4.5 kiloluk bir bebege kaç numara bez takmalıyim bezin küçüldüğünü nerden anlarım lutfen yardımcı olun çevrem 1 tak diyor annem 3 e geç diyor
Bez bebeğin kalçasında iz yapıyorsa numara yükselt canım sanırım ben o kilolarda 3 e geçmiştimKızlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum 4.5 kiloluk bir bebege kaç numara bez takmalıyim bezin küçüldüğünü nerden anlarım lutfen yardımcı olun çevrem 1 tak diyor annem 3 e geç diyor
Merhaba benim bebeğim 4.5 kiloyken molfix 2 numara kullanıyordum ama bacaklarını çok kesiyor iz yapıyordu şuan 3 numara kullanıyorum 5 kg bebeğimKızlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum 4.5 kiloluk bir bebege kaç numara bez takmalıyim bezin küçüldüğünü nerden anlarım lutfen yardımcı olun çevrem 1 tak diyor annem 3 e geç diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?