ben Prıma Kullanıyorum Hem Cxok Yumsak Hem Cokda Guzel Kokuyor 2 Umarayla Basladım 2 Paket Fılan Kullandık Gerccekten Guzel Molfıxste Kullandım Ama Memnun Kalmadım Hep Sızdırdı
Bende Uyu Oyna Kullanıyorum Bu Sefer Aktıf Bebek Aldım ıkısıde Guzel Amaben Uyu Oynayı O Kadar Ucuza Almadım Kiiii 20 Ytlye Alıyorum Kac Tane Var ıcınde Senın Aldıklarının
ben prıma kullanıyorum hem cxok yumsak hem cokda guzel kokuyor 2 umarayla basladım 2 paket fılan kullandık gerccekten guzel molfıxste kullandım ama memnun kalmadım hep sızdırdı
bende uyu oyna kullanıyorum bu sefer aktıf bebek aldım ıkısıde guzel amaben uyu oynayı o kadar ucuza almadım kiiii 20 ytlye alıyorum kac tane var ıcınde senın aldıklarının
Canim 20 Ytl Ye Nerden Aliyirsan şikayet Et Bence 9.9 Dan Başliyo En Fazla 12 Ytl Ye Kadar çikiyo Sen Bir Beze Iki Bez Parasi Veriyorsun Araştir Hakkini Ara Bence. Bende Uyu Oyna Kullaniyorum Vee çook Memnunum Daha Hiiiç Pişik Olmadik çok şükür. Gerçi Primanin Diğer ürünleri O Kadar Pahaliyken Neden Bu Bu Kadar Ucuz Diye Içim Kurtlanmadi Değil Ama Sonuçta Adi Değil Nasil Koruduğu Onemli Ben çook Memnunum.bu arada 2 numara ile başladık 66 adet var içinde numara büyüdükça adet azalıyo tabi
benim oğlum 2600 doğdu ilkinde 1 numara prima aldım sonra 2 ye geçtim ve primadan çok memnunum huggıs denedim evy baby denedim hiç hoşuma gitmedi hep sızdırdı prima en güzeli bence ben normal alıyoum 66 adet 16 ytl uyu ve oynayı sordum 11 ytl ama tereddüt ettim ucuz olunca güzelse onu alayım bari
canım ucuz o zaman iki katı nerdeyse
demekki bo sorun yokmus lülülülülülü
canım sorun var demedık zaten sende ucuza al istedık alıyomussun senı dusunduk bir nevi:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?