• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaç numara bebek beziz?

arkadaşlar benim beeğim de yaklaşık 3 kilo 100 gibi doğacak allah izin verirse, o zaman ben pirima 1 numara mı alıyım?

ben Prıma Kullanıyorum Hem Cxok Yumsak Hem Cokda Guzel Kokuyor 2 Umarayla Basladım 2 Paket Fılan Kullandık Gerccekten Guzel Molfıxste Kullandım Ama Memnun Kalmadım Hep Sızdırdı
Bende Uyu Oyna Kullanıyorum Bu Sefer Aktıf Bebek Aldım ıkısıde Guzel Amaben Uyu Oynayı O Kadar Ucuza Almadım Kiiii 20 Ytlye Alıyorum Kac Tane Var ıcınde Senın Aldıklarının

Canim 20 Ytl Ye Nerden Aliyirsan şikayet Et Bence 9.9 Dan Başliyo En Fazla 12 Ytl Ye Kadar çikiyo Sen Bir Beze Iki Bez Parasi Veriyorsun Araştir Hakkini Ara Bence. Bende Uyu Oyna Kullaniyorum Vee çook Memnunum Daha Hiiiç Pişik Olmadik çok şükür. Gerçi Primanin Diğer ürünleri O Kadar Pahaliyken Neden Bu Bu Kadar Ucuz Diye Içim Kurtlanmadi Değil Ama Sonuçta Adi Değil Nasil Koruduğu Onemli Ben çook Memnunum.bu arada 2 numara ile başladık 66 adet var içinde numara büyüdükça adet azalıyo tabi

ben prıma kullanıyorum hem cxok yumsak hem cokda guzel kokuyor 2 umarayla basladım 2 paket fılan kullandık gerccekten guzel molfıxste kullandım ama memnun kalmadım hep sızdırdı
bende uyu oyna kullanıyorum bu sefer aktıf bebek aldım ıkısıde guzel amaben uyu oynayı o kadar ucuza almadım kiiii 20 ytlye alıyorum kac tane var ıcınde senın aldıklarının

yaseminsen benım oğlum neredeyse 10kılo bu yuzden 4numaralı prıma kullanıyorum 48adet var 3numarada58tane ikisininde fıyatı 9.500ytl

Canim 20 Ytl Ye Nerden Aliyirsan şikayet Et Bence 9.9 Dan Başliyo En Fazla 12 Ytl Ye Kadar çikiyo Sen Bir Beze Iki Bez Parasi Veriyorsun Araştir Hakkini Ara Bence. Bende Uyu Oyna Kullaniyorum Vee çook Memnunum Daha Hiiiç Pişik Olmadik çok şükür. Gerçi Primanin Diğer ürünleri O Kadar Pahaliyken Neden Bu Bu Kadar Ucuz Diye Içim Kurtlanmadi Değil Ama Sonuçta Adi Değil Nasil Koruduğu Onemli Ben çook Memnunum.bu arada 2 numara ile başladık 66 adet var içinde numara büyüdükça adet azalıyo tabi

sehercim prıma bu bezi aslında uyku bezi olarak cıkarmıştı ragbet gormedı sonra fıyat ucuzladı sanırım su an prıma uyu ve oynadan adını almaya calışıyomuş bu yuzden ucuz dığerlerı pahalı aynı isim altında. bu yuzden ucuz ben arastırdım ortakların anlasamaması bize yaradı anlıycagın.:emir_bebek:

benim oğlum 2600 doğdu ilkinde 1 numara prima aldım sonra 2 ye geçtim ve primadan çok memnunum huggıs denedim evy baby denedim hiç hoşuma gitmedi hep sızdırdı prima en güzeli bence ben normal alıyoum 66 adet 16 ytl uyu ve oynayı sordum 11 ytl ama tereddüt ettim ucuz olunca güzelse onu alayım bari

benim oğlum 2600 doğdu ilkinde 1 numara prima aldım sonra 2 ye geçtim ve primadan çok memnunum huggıs denedim evy baby denedim hiç hoşuma gitmedi hep sızdırdı prima en güzeli bence ben normal alıyoum 66 adet 16 ytl uyu ve oynayı sordum 11 ytl ama tereddüt ettim ucuz olunca güzelse onu alayım bari

canım ikiside aynı hatta uyu oyna daha guzel ve ınce aslada pısık yapmıyo bence al parana yazık zaten aynı marka

bende şimdiden hazırlık olsun diye primanın 2 numarasından aldım bi paket.herkes prima tavsiye ediyo diye aldım.bebişimiz gelsin bakalım memnun kalırsak devam yoksa değiştiririz artık.

bizde ilk 2 numara aldık bebeğim bir aylık halen 2 numara kullanıyoruz 3,paketimiz bitince 3 numaraya geçeceğiz bizde.primadanda çok memnunum

iyide canım benim aldığımda 78 tane fılan var 4 numara kullanıyorum yanı tam 20 de degıl 17 fılandı ama sen 9,9 dıyınce sasırdım kacak fılan getırıyorlar olmasın
cunku ben hem toptancıdan aynı fıyata alıyorum hemde kılerden ve tansastan hepsındede fıyat aynı allah allah kafam karıstı yaha

Back