kaç numara bebek beziz?

ceylann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
125
0
Doğm yapan anneler,bebeklerinizin ilk bezleri kaç numaraydı? 1 numara mı yoksa 2 numara mı? 1 numaranın prameture bebekler için olduğunu 2 numaranın normal bebekler için olduğuu duydum ama size de bir danışayım dedim. Bir de ilk beaşlarda hangi markayı önerirsiniz? Sonradan değişiklik yapabiliyor musunuz?z

canım ben 2 numarayla basladım.3-6 kılo arası.molfix kullanıyorum ve cok memnunum.suan 2.5 aylık 15 gundur 3numaraya gectık.

benım bebegım 3.5 kılo dogdu prıma anne oluyorum paketını kullandım 2.5-5 kılo 2 paket kullandım sonra 3-6 ya gectım 5 degısık marka denedım molfıx,huggıes,canbebe,baybstar,evybayb ama en guzelı prıma hem cok emıcı hemde ınce obur bezler cok kalın kaba geldı bana cocugun bacak arasında kocaman bez olunca hem hos durmuyo hemde bacak arası acık olur ozellıkle kız bebekler ıcın onemlı ıslak mendıldede haggıes guzel

canım bencede uyu ve oyna kullan prıma hem ucuz hem9saat ıslaklık hıssetmıyo bebişler 9.500ytl fıyatı ince emici ve rahat

ben önce huggis kullandım ama pişik yaptı hemde kaba duruyor dr. tavsiyesiyle primaya geçtim çok rahat ettim tavsiye ederim en azından bebeklik döneminde kesinlikle prima diyorum

acaba bendemı gecsem gercı molfixten memnunum ama.bezın kaba olması benım ıcın ıyı cunku doktorumuz bır donem cıft bez yada bır numara buyuk bez kullandırttı bacakları acılsın dıye.

acaba bendemı gecsem gercı molfixten memnunum ama.bezın kaba olması benım ıcın ıyı cunku doktorumuz bır donem cıft bez yada bır numara buyuk bez kullandırttı bacakları acılsın dıye.

bence uyu ve oyna prımanın onu kullan incecık yok gibi çok rahat edıyo bebişler hem fiyatıda uygun ve kalıtelı:emir_bebek:

ben prıma kullanıyorum hem cxok yumsak hem cokda guzel kokuyor 2 umarayla basladım 2 paket fılan kullandık gerccekten guzel molfıxste kullandım ama memnun kalmadım hep sızdırdı
bende uyu oyna kullanıyorum bu sefer aktıf bebek aldım ıkısıde guzel amaben uyu oynayı o kadar ucuza almadım kiiii 20 ytlye alıyorum kac tane var ıcınde senın aldıklarının

CANIM PRİMA VE MOLFİX İKİSİDE GÜZEL BEN İLK PRİMA KULLANDIM İYİ VE GÜZELDİ 2 NUMARA KULLANDIM İLK BİR PROBLEM YAŞAMADIM ŞİMDİ MOLFİX KULLANIYORUM HEDİYE GELMİŞTİ. MOLFİXE DEVAM EDİYORUM PRİMADAN MOLFİX E GEÇİŞTE BİR PROBLEM YAŞAMADIK. ŞİMDİ 2.5 AYLIK OLMAK ÜZERE 3 NUMARAYA GEÇTİK :emir_bebek:

bizde 2,5 aylık 3 numaraya geçtik doğum yaptığım hastanede 1 numara hediye verdiler ben 2 numara aldım 1 de oldu ama 2 daha iyi gibi diye onu kullandım bu arada doğduğundan beri prıma kullanıyorum çok memnunum...

anneler hepinize çok teşekkür ediyorum sizin tecrübelerinizden faydalanmak çok güzel oluyor. Almadan ullananlara sormak ve fikrinizi almak,çok teşekkürler. Ben de pirima almaı düşünüyordum sizin onaylarınızdan sonra artık kesin pirima 2 numara alcam. Baktım 96 tanesi 20 milyondu ygun gibi geldi. Haftasonu konyaya gitcem ordanda bakıp alırım artık tekrar hepinize çok teşekkür edrim sağolun.

kızlar benimkide 2,5 aylık ama hala 2 numarayı kullanıyorum 6 kg. kadar değilmi sizin bebeklerin kilosu kaç benimki zayıfmı??? beni bebeğim şu an 5 kilo

ben başta prima kullandım saat başı değiştirdiğim halde petek doku mudur nedir bebeğimin poposuna yapıştı şimdi huggies kullanıyorum bu arada ne kullanırsanız kullanın farketmez ama çok sık değiştirin derim o zaman pişik olmuyor :)

kızlar benimkide 2,5 aylık ama hala 2 numarayı kullanıyorum 6 kg. kadar değilmi sizin bebeklerin kilosu kaç benimki zayıfmı??? beni bebeğim şu an 5 kilo

arkadasım benım oglumda 2.5aylık kılosuda 5.5.ben 15gundur 3numaraya gectım.cunku gecmeden once 2 numaralı bezden cısı gecmeye baslamıstı kıyafetlerıne.sımdı 3le cok rahatız ılk gunler buyuk gıbı gelıyordu ama sımdı ıyı

arkadasım benım oglumda 2.5aylık kılosuda 5.5.ben 15gundur 3numaraya gectım.cunku gecmeden once 2 numaralı bezden cısı gecmeye baslamıstı kıyafetlerıne.sımdı 3le cok rahatız ılk gunler buyuk gıbı gelıyordu ama sımdı ıyı

CANIM BENİM BEBEGİMDE 2 AY 10 GÜNLÜK 5900 GR ARTIK 2 NUMARA KÜÇÜK GELİYOR OLUYO AMA KÜÇÜK ONUN İÇİN 3 NUMARA KULLANIYORUM SENİN BEBEGİN MERAK ETME ÇOOK KÜÇÜK DEGİL KİLOSU NORMAL ANNE SÜTÜYLE BESLE ONA YETER BİRDE SAGLIK OCAGINDA KİLO TAKİBİ YAPRTIR ONALAR BİLGİ VERİR. BEBEGİNLE MUTLUU GÜNLER a.s.

bana ıkı paket gelmıstı ceylancııgm prımanın 3-6 kg olanı.. açtım bı baktım aneaam mınıcıkmışş bende ya buyuk gelırse dıyordumm
ee hala dogum yapmamıs bırı olarak sanırım 4 kılo cıvarı doguracagım ıcın ıdeal benım oğluşumaa
sende 3-6 al prımanınkıler hoşuma gıttı bnm .cok ta guzel kokuyor

Ben ilk olarak primanın 1 numarasını kullandım. Bir paket bitirdim şimdi 2 numarasını kullanıyorum.

Bebeğinin kilosunu biliyorsan 1 numarayla başlayabilirsin..2.5-5 kilo arası bebekler için ideal bitince 2 ye geçersin..Diğer markaları bilmiyorum ve denemeyi düşünmüyorum primadan memnun kaldık çünkü. Bebeğimin altını da 4 saatte bir değiştiriyorum ve niveanın pişik kremini kullanıyorum.

canım prıma kullanıyorum 1 numarayla basladım kıım 3140 gram dogdu,1 ay sonra 2 numara gectım
molfıx ı tavsıye etmem arada 1 paket aldım sızdırıyor ve prıma kadar ıyı emmıyor

teşekkür ederim arkadaşlar ozaman bende bu elimdekini bitirip 3 numaraya geçeyim çok mutlu oldum şimdi ilk zamanlar 2 numara bile okadar büyük oluyorduki büyüyorlar allahıma çok şükür

X