• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kaçıncı günde yapılmalı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

omurdeniz932

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2020
64
19
3
33
Merhaba beta hcg kanda en erken ne zaman çıkar acaba 29 mayıs bir sonraki regl tarihim. 3 mayıs sat .
Idrar testinde ne zaman yapmak lazım günüm geçmeden ogrenemezmiyim acaba . Sag kasigimda batma var jinekolga gitsem usg ile bakınca gebelik varsa görebilir mi acaba

Âdet gecikmesi ile idrarda belli olur oda yumurtlama dan 16 gün sonra
kanda da adet gecikmesi bir gün sonrası gözükür diye biliyorum

Merhaba beta hcg kanda en erken ne zaman çıkar acaba 29 mayıs bir sonraki regl tarihim. 3 mayıs sat .
Idrar testinde ne zaman yapmak lazım günüm geçmeden ogrenemezmiyim acaba . Sag kasigimda batma var jinekolga gitsem usg ile bakınca gebelik varsa görebilir mi acaba
Benim doktorum 10 gün önce kan testi yapmıştı bi defa ben hamile değildim. Demek ki bekleniyor.
İdrarda regle birkaç gün kala yapıp hafif çizgi görenler de var ama regl günü yapın diyorlar ya da 3 gün sonrası.
Yumurtlamanıza bağlı 10 12 gün sonrası kanda hcg yükseliyormuş.

Aşko eczaneden ovülasyon testi al fiyatı pahalı falanda değil içinde birkaç tane var onu uygula en doğru günü o testten hesaplaman daha mantıkli diğer yöntemlere gore bence

Back