Kaç Kitap Bitirdiniz kpss.....

Kızlaarrr

Türkçeden ve alan bilgisinden birer soru bankası bitirdim

Yenilerine başladım

Bu da burda dursun belki gaz etkisi yaratır

2018 için çalışmalarımı başlatıyorum tam bir gazla çalışmak isteyenler burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaç kitap bitirdiniz biten konular falan
Hasatvakti kuzum seni de buralarda göreyim :)

2018 için çalışmalarımı başlatıyorum tam bir gazla çalışmak isteyenler burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaç kitap bitirdiniz biten konular falan
Hasatvakti kuzum seni de buralarda göreyim :)
Abla ben cok kitap bitirdim valla
Halen ders halen ders mezun olali bir yil olacak boyuna ders calisiyorum :))

Abla ben cok kitap bitirdim valla
Halen ders halen ders mezun olali bir yil olacak boyuna ders calisiyorum :))
ben de artık elimdeki kitapları 2018e kadar bitirip hatta daha fazla deneme sınavı almam lazım :)

ben de artık elimdeki kitapları 2018e kadar bitirip hatta daha fazla deneme sınavı almam lazım :)
Pazartesi mi baslayacaksin
Benim halsizligim var abla bebis olabilir mi ki acaba bilemedim

Pazartesi mi baslayacaksin
Benim halsizligim var abla bebis olabilir mi ki acaba bilemedim
evet canım pazartesi başlayacağım pazara kadar işimiz var ay hamiş falan olmayasın gülüm hadi hayırlısı ben de bugün hyataktan zor kalktım gözlerimi açamıyorum :)

evet canım pazartesi başlayacağım pazara kadar işimiz var ay hamiş falan olmayasın gülüm hadi hayırlısı ben de bugün hyataktan zor kalktım gözlerimi açamıyorum :)
Calisma saatleri belirle bence en cok beynin hangi zamanlarda anliyorsa o zamanlar calis gunde kac saat calisacaksin
Ders calismayi cok seviyorum en buyuk hobim
Bebis de haftaya belli olur

Calisma saatleri belirle bence en cok beynin hangi zamanlarda anliyorsa o zamanlar calis gunde kac saat calisacaksin
Ders calismayi cok seviyorum en buyuk hobim
Bebis de haftaya belli olur
hadi bakalım canım bebiş müjdesi mi alacaksın ne içime bir his doğdu :)
evet bir ders çalışma planı yapsam çok iyi olur..
kaç saat çalışmaya başlasam acaba azdan çoğa doğrumu çalışsam

önce 2 saat diyip sonra saatleri artırsam mı yoksa en baştan disiplinli bir 5 saat çalışacağım mı demeliyim

Bence kronometre edin kendine kac saat calistigina bakarsin ona göre ritmini olusturursun canim
Ben genelde 3 4 saat calisiyorum artik butun gun evdeyim herhalde 6 7 saat olur inşallah.

Bence kronometre edin kendine kac saat calistigina bakarsin ona göre ritmini olusturursun canim
Ben genelde 3 4 saat calisiyorum artik butun gun evdeyim herhalde 6 7 saat olur inşallah.
evet bir kronometre alsam iyi olacak hayırlısı ya bir düzenli başladım mı devamı gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…