Bunlar bitti mi başladın mıMerhaba kolay gelsin :)
Matematik: Dogan Ulu
Tarih: Ramazan Yetgin
Yok bitmedi yeni başladım. Başlamak için iyi bir zamanda olduğumuzu düşünüyorum şimdiden kitap filan bitirenlere de helal olsun. :)Bunlar bitti mi başladın mı
ramazan yetginin tarih kitabı var mı acabaYok bitmedi yeni başladım. Başlamak için iyi bir zamanda olduğumuzu düşünüyorum şimdiden kitap filan bitirenlere de helal olsun. :)
Varmış sanırım. Araştırmak lazımramazan yetginin tarih kitabı var mı acaba
oooooooooooKızlaarrr
Türkçeden ve alan bilgisinden birer soru bankası bitirdim
Yenilerine başladım
Bu da burda dursun belki gaz etkisi yaratır
Abla ben cok kitap bitirdim valla2018 için çalışmalarımı başlatıyorum tam bir gazla çalışmak isteyenler burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaç kitap bitirdiniz biten konular falan
Hasatvakti kuzum seni de buralarda göreyim :)
ben de artık elimdeki kitapları 2018e kadar bitirip hatta daha fazla deneme sınavı almam lazım :)Abla ben cok kitap bitirdim valla
Halen ders halen ders mezun olali bir yil olacak boyuna ders calisiyorum :))
Pazartesi mi baslayacaksinben de artık elimdeki kitapları 2018e kadar bitirip hatta daha fazla deneme sınavı almam lazım :)
evet canım pazartesi başlayacağım pazara kadar işimiz varPazartesi mi baslayacaksin
Benim halsizligim var abla bebis olabilir mi ki acaba bilemedim
Calisma saatleri belirle bence en cok beynin hangi zamanlarda anliyorsa o zamanlar calis gunde kac saat calisacaksinevet canım pazartesi başlayacağım pazara kadar işimiz varay hamiş falan olmayasın gülüm hadi hayırlısı ben de bugün hyataktan zor kalktım gözlerimi açamıyorum :)
hadi bakalım canım bebiş müjdesi mi alacaksın ne içime bir his doğdu :)Calisma saatleri belirle bence en cok beynin hangi zamanlarda anliyorsa o zamanlar calis gunde kac saat calisacaksin
Ders calismayi cok seviyorum en buyuk hobim
Bebis de haftaya belli olur
evet bir kronometre alsam iyi olacak hayırlısı ya bir düzenli başladım mı devamı gelir inşallahBence kronometre edin kendine kac saat calistigina bakarsin ona göre ritmini olusturursun canim
Ben genelde 3 4 saat calisiyorum artik butun gun evdeyim herhalde 6 7 saat olur inşallah.