Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bölüm ne canım2016 için çalışmaya yeni basladim daha hiç soru bankası bitiremedim
Sendeki ne hız böyle
Bitirir bitirmez gelcem yazcam buralara
Düzenli çalışıyorum ben de canım yalnız değilsin yani
ben de kamu yönetimi mezunuyum canım ben mat ve Türkçeyi beraber götürdüm şimdi de birkaç hafta içinde anayasa coğrafya tarih gibi derslerden birine başlayacağımBölüm tde
Alan bilgisi çalışıyorum şimdilik bir ya da bir buçuk ayda bitiririm diyorum su an cozdugum soru bankasını
Gkden coğrafyaya başlamak istiyorum bi yandan da...
Senin bölüm neydi canım
hangi dershaneye yazıldın canım ne kadara hayırlısı olur inş hepimiz içinBenim bölüm okul öncesi öğretmenliği matematikle başladım daha dün 2gunde bir konu şeklinde bir program yaptım her ay sonunda 3gunde soru çözümü yaparak ilerliycem şimdilik ve eylülde turkçeyide dahil edicem dershanemde başlıyor yavaş yavaş ilerlemek lazım artık
inş hepimiz başarılı oluruz kitapları bitirdikçe yaz buraya canım gaza gelelimAmin canım izmirde ufak bir dershane çok para vermek istemedim amacım sadece beni şartlandırsın sorumluluklarımı boşlamama engel olsun ara ara rehavet çöküyor ya ismi ebim dershanesi erken kayıt falan derken 1.500
murat yayınları Türkçe konu anlatım kitabı bitti....evveliyat soru bankasını bitirdim mat
Tebrikler canım süpersin maşlh1.evveliyat soru bankası
2.Murat yayınları Türkçe konu anlatım
3.
sağol canımTebrikler canım süpersin maşlh
selam cnm internetten kimi izliyorsun bende calısyorum bazen internetten cnm =)Kızlar ben de başladım henüz kitap almadım elimde çözülmemiş ALES konu anlatımlı kitabı vardı. Onu tamamen bitirip KPSS setlerine yönelicem.
Şimdiki çalışmam sadece matematik üzerine:
İnternetten video izliyorum.
Ales kitabımdan ve ygs kitabından soru çözüyorum.
Konular aynı olduğu için elimdeki kitaplar bitmeden yeni almadım.
Mat konuları bitsin estiricem :)
Merhaba kolay gelsin :)selam cnm internetten kimi izliyorsun bende calısyorum bazen internetten cnm =)
sagol cnm benim =)Merhaba kolay gelsin :)
Matematik: Dogan Ulu
Tarih: Ramazan Yetgin