Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı TakvimiKac kilo dogar sizce ?
merhaba ben yeni kaydoldum siteye sizlere bir sorum olucak 33. Haftalık hamileyim bebeğim 2 buçuk kilo doktor kilosu fazla dedi doğum yapana kadar sizce kaç kilo olur benim gibi durumla karşılaşan var mı sezeryan olmak istemiyorum çok korkuyorum 3. Gebeligim bu
merhaba ben yeni kaydoldum siteye sizlere bir sorum olucak 33. Haftalık hamileyim bebeğim 2 buçuk kilo doktor kilosu fazla dedi doğum yapana kadar sizce kaç kilo olur benim gibi durumla karşılaşan var mı sezeryan olmak istemiyorum çok korkuyorum 3. Gebeligim bu
haftada 200 gr alsa 6 haftada 3700 olur 40 a gelse 4 kılo.. 33 . hafdada 2 kg falan ortalama da her bebek bır degıl ki. belkı daha bıle az olur bellı olmaz kı. hemen strese kapılma bence.
haftada 200 gr alsa 6 haftada 3700 olur 40 a gelse 4 kılo.. 33 . hafdada 2 kg falan ortalama da her bebek bır degıl ki. belkı daha bıle az olur bellı olmaz kı. hemen strese kapılma bence.
En bastan demisti kilosu onde biraz diye hani acaba makinalar mi hata veriyor dedim her gittiğimde önde gidiyor dedi inş dediginiz gibi olur oldukça sağlıklı besleniyorum bebeğim.icin
Sağlıklı beslenmeye özen gösterin bu süreçten sonra fazla endişelenmenize de gerek yok :) Umarım sağlık lı doğar merak ettiğiniz konular için size faydalı bir link bırakıyım belki hoşunuza gidecek şeyler bulabilirsiniz :)
Bazı bebeklerin kilo alması yavaşlayabiliyor o hiç belli olmaz canım ama kilo alırsa da 4 kilo civarı olur 3. Doğumun zorlanmazsın ben 2. Doğumumu 4.250 yaptım
Benim oğlan hep önden gitti. 33.haftada filan sizin bebeğin kilosu kadardı sanırım. Gebelik şekerinden şüphelendiler 2 kez şeker yüklemesi yapıldı şekerim çıkmadı. Ben aldım 11 12 kilo oğlum doğdu 4330. Sezeryan oldu tabi doğumum.