Gebelik her zaman son adete göre hesaplanır. Değeriniz gayet güzel.Kizlar merhaba ov testi kullandım bu ay pko oldu için adetim düzensiz 30 35 gün aralığında adet oluyorum . Sat 2 haziran . Yumurtlama 20 haziran . Beta hcg 32.8 çıktı yumurtlamadan 12 gün sonra . Kac haftalık oluyor adet tarihine göre 4+3 yumurtlama göre 13 14 günlük? 13 14 günlüğe göre beta hcg değerim iyi ama sat a göre düşük geldi sanki
Son adet tarihinize göre hesaplayın, doktorlar da öyle yapıyor :) bir de özel bir durumunuz yoksa şu kan testini yaptırmayın artış kaç diye boş yere stres oluyor anneler. Ben evde idrar testi yapıp hamile olduğumu öğrendim, ardından son adet tarihime göre 8 haftalık olmayı bekledim öyle gittim doktora, çok şükür aynı gün kalp atışını duyduk. Şunun için söylüyorum, yok artış yeterli mi, yok kese var bebek yok mu derken kendimizi yıpratıyoruz çoğu zaman. Şimdiden sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorumKizlar merhaba ov testi kullandım bu ay pko oldu için adetim düzensiz 30 35 gün aralığında adet oluyorum . Sat 2 haziran . Yumurtlama 20 haziran . Beta hcg 32.8 çıktı yumurtlamadan 12 gün sonra . Kac haftalık oluyor adet tarihine göre 4+3 yumurtlama göre 13 14 günlük? 13 14 günlüğe göre beta hcg değerim iyi ama sat a göre düşük geldi sanki
Kesinlikle katılıyorum . Bekleyip öyle kan testine gidicem tek.korkum kimyasal dış boş gebelik vs olması o kadarSon adet tarihinize göre hesaplayın, doktorlar da öyle yapıyor :) bir de özel bir durumunuz yoksa şu kan testini yaptırmayın artış kaç diye boş yere stres oluyor anneler. Ben evde idrar testi yapıp hamile olduğumu öğrendim, ardından son adet tarihime göre 8 haftalık olmayı bekledim öyle gittim doktora, çok şükür aynı gün kalp atışını duyduk. Şunun için söylüyorum, yok artış yeterli mi, yok kese var bebek yok mu derken kendimizi yıpratıyoruz çoğu zaman. Şimdiden sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum
Yok yavrum sen bunları sil aklından. Allah’ın izniyle güzel haber gelecekKesinlikle katılıyorum . Bekleyip öyle kan testine gidicem tek.korkum kimyasal dış boş gebelik vs olması o kadar
Cok teşekkür ederim Rabbım razı.olsun ❤Yok yavrum sen bunları sil aklından. Allah’ın izniyle güzel haber gelecek
En son iki gün önce mi kan vermiştinizKizlar tekrar kan verdim 32.8 den 191 e yükselmiş nasıl sizce
Cuma gecesi vermiştim.birde bu sabah verdimEn son iki gün önce mi kan vermiştiniz
Gayet güzel artışCuma gecesi vermiştim.birde bu sabah verdim
Tebrikler annesiCuma gecesi vermiştim.birde bu sabah verdim
3 +5 mişsiniz 4 Temmuz'da doktorunuzda mensinizin düzensiz olduğunu ama yumurtlama tarihinizin belli olduğunu söylerseniz zaten hesaplamayı ona göre yapar. 45-50 günde adet olduğumda hamile kalmıştım. yumurtlama tarihinden geriye 14 gün ekledi doktorum hesaplamalarda da bu baz alındı.Kizlar merhaba ov testi kullandım bu ay pko oldu için adetim düzensiz 30 35 gün aralığında adet oluyorum . Sat 2 haziran . Yumurtlama 20 haziran . Beta hcg 32.8 çıktı yumurtlamadan 12 gün sonra . Kac haftalık oluyor adet tarihine göre 4+3 yumurtlama göre 13 14 günlük? 13 14 günlüğe göre beta hcg değerim iyi ama sat a göre düşük geldi sanki
Merhabalar, bende ayni sizin durumunuzdayim suan. Son adet tarihiniz olan 2 hazirandan ne zaman sonra kese kalp gordunuz aceba ?Kizlar merhaba ov testi kullandım bu ay pko oldu için adetim düzensiz 30 35 gün aralığında adet oluyorum . Sat 2 haziran . Yumurtlama 20 haziran . Beta hcg 32.8 çıktı yumurtlamadan 12 gün sonra . Kac haftalık oluyor adet tarihine göre 4+3 yumurtlama göre 13 14 günlük? 13 14 günlüğe göre beta hcg değerim iyi ama sat a göre düşük geldi sanki
Son adet tarihiniz 2 haziransa 7 haftalık olursunuz keseyi görmeniz lazımdı hatta kalp atışıda duyulurMerhabalar, bende ayni sizin durumunuzdayim suan. Son adet tarihiniz olan 2 hazirandan ne zaman sonra kese kalp gordunuz aceba ?
Hayir benim kimyasal gebelik kanamam oldu 10 Haziran'da, 11 temmuzda yumurtlama gordum, 23 temmuzda gebelik testim pozitif suanSon adet tarihiniz 2 haziransa 7 haftalık olursunuz keseyi görmeniz lazımdı hatta kalp atışıda duyulur
En son ne zaman adet oldunuz 10 haziranmıHayir benim kimyasal gebelik kanamam oldu 10 Haziran'da, 11 temmuzda yumurtlama gordum, 23 temmuzda gebelik testim pozitif suan
10 haziran da kanamam başladıEn son ne zaman adet oldunuz
Evet,11 temmuzda yumurtalama gördüm. Düzensiz zaten adetimEn son ne zaman adet oldunuz 10 haziranmı
Son adet tarihi 10 haziran baz alınırsa 6 haftalıksınız kese görünebilir benim 6 haftalıkken görünmüştü. Ama öncesinde kimyasal geçirmişsiniz en yakın zamanda bi doktora gitmenizde fayda var10 haziran da kanamam başladı
Beklenen adet tarihim pzt, yumurtlamadan 15 gun sonra adet oluyorum cunku. O yüzden salı gel dedi doktorum. O gun belli olur sanırımSon adet tarihi 10 haziran baz alınırsa 6 haftalıksınız kese görünebilir benim 6 haftalıkken görünmüştü. Ama akabininde kimyasal geçirmişsiniz en yakın zamanda bi doktora gitmenizde fayda var