Kaç haftalık kaç kilo aldınız kızlar:)))

Çok hoş yazmışın, güldürdün beni Zayıf olman çok avantajmış senin için ama ne bileyim çok gibi geldi yinede :13: Amaan bebiş sağlıklı olsun da kilolar gider illaki :)

Oooh mis afiyet şeker olsun

Ben 9hafta 5gunluk hamileyim bugun dr kontrolum vardi dr yokmus baska bi dr mantar oldugum icin muayene etti ama bebege bakmadi neymis hastasi degilmisim goremedik bugun (

ben aldığım tüm kiloları 17. haftadan sonra aldım. öncesinde bulantıdan 5 kg vermiştim.şu an 32. haftadayım ve şu ana kadar 14-15 kg kadar aldım. son kontrole gittiğimizde doktorum bunun fazla olmadığını ama bundan sonra dikkat etmem gerektiğini söyledi o yuzden de diyetisyene yönlendirdi. 2-3 gün önce görüştüm diyetisyenle. hergün yediğim şeylerin saatlerini değiştirerek ve biraz da miktarını azaltarak(ben faydalı diye bolca yiyorum bazı gıdaları, o kadar çok yemenin gereği olmadığını söyledi ve azalttık) bir liste oluşturduk. 3 gündür uyguluyorum ve acıkmıyorum hiç. ama abur cubur tatlı vs yok tabi. bu listeyle devam edersek şu anki kilomla tamamlayacağımı söyledi. normalde yediklerimle günde 100-200 gr falan alırdım ben. baskülde artış olurdu. ama 3 gündür değişmedi. bakalım umutluyum ben.eğer endişeleniyorsanız size de tavsiye ederim...

Ben son yirmi günde 5 kilo verdim. Daha 10 haftalık ama. Herhalde alırım. Zaten aşırı kiloyla hamile kaldım. Benim hedefim 9 kiloyla bitirmek hayırlısıyla. Ama biraz yemek yiyebilmeyi ne çok isterdim Açlık insanı sarsıyor.

ben 19 haftalık oldum 3 kilo almışım...acaba azmı almışım??geçen ay doktora gittiğimizde sordum çok iyi herşey normal demişti ama şimdi burada yazılanları görünce panik oldum acaba bebeğim yeterince besleniyomudur ??

merhaba arkadaslar suan 14haftalik hamileyim.hamileligimin 8.haftasinda 2kilo almistim bile 78_79 kilolara kadar cikmistim ama simdi 73kiloya dustum ve boyle giderse birazdaha kilo veririm zaten biylesi daha iyi bebegim iyi olsunda ben zayiflayayim hic onemli deil

38.haftamıza girdik şimdiye kadar 11 kilo almışım inş. 12-13 kiloyla tamamlıycaz. Son haftalara doğru kilo alımı yavaşlıyor ztn 37.haftada bebek 600gr almasına rağmen ben 35.haftadaki kilomdaydım o nasıl oluyor bilmiyorum ilginç yani :) Kilo alımı bünye meselesi mi bilmyrm ama ben kış meyvelerini çok sevdiğim için bolca tükettim belki onunda etkisi olmuştur. Artık son haftalardayız sağlıkla bi kucağıma alıyım da kiloyu da veririz elbet bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…