- 15 Ocak 2013
- 913
- 101
- 53
- Konu Sahibi ALEVADAUGUR
-
aman tanrım bn cok kılo almısımm 22haftamdym 15kılo aldımmm allahtn oncesınde cok zayıftım sımdılık cok goze batmıyorum ama tabı bı kac beden buyudumm sızler cok ıyı almıssınız bn her gun kılo alıyorum resmennn normalde hıc kılo alamazdım yesem bıle sımdı cok rahat alıyorum sız napıyoaunuzda boyle kılo almıyosunuzzz
33. haftamdayım ve 13 kilo aldımaslında ilk 5 ay hamile kilo alış çizelgesinde minumumda gittim hep. Hergün 1 saat yürüyordum canım çok bişi yemek istemiyordu ama sonra ansızın bir gün belim tutuldu ve kasıklarımda ağrılar olmaya başladı. doktora söylediğimde yürümiceksin dinlenceksin bol bol dedi ve ben dinlenme işini baya bir abarttım. E bide son ayda tatlıya o kadar düştüm ki anlatamam yemekten yeni kalkıyoruz ben çikolata, aşure, yada şerbetli tatlı diye başlıyorum sayıklamaya ve abartısız haftada en az 1 kilo alıyorum artık doğuma kadar 20 garanti fazlası da muhtemel
Ben 9hafta 5gunluk hamileyim bugun dr kontrolum vardi dr yokmus baska bi dr mantar oldugum icin muayene etti ama bebege bakmadi neymis hastasi degilmisim goremedik bugun(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?