• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç haftalık kaç kilo aldınız kızlar:)))

ALEVADAUGUR

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
56
0
16
İzmir
Slm ben 22 haftalık hamıleyım 8 kılo almısım dun tartıya bındım butun morellerım altüst oldu yaa napcam ben gece yemek yeme alıskanlıgım yok ama calıstıgım ıcın sabah kahvaltıda hamurısı öglenlerıde yarım ekmek yemek tarzında oldugum ıcın kılolar yapısıyor offf offf sizın kılolar nasıl merak ettım

Slm ben 22 haftalık hamıleyım 8 kılo almısım dun tartıya bındım butun morellerım altüst oldu yaa napcam ben gece yemek yeme alıskanlıgım yok ama calıstıgım ıcın sabah kahvaltıda hamurısı öglenlerıde yarım ekmek yemek tarzında oldugum ıcın kılolar yapısıyor offf offf sizın kılolar nasıl merak ettım

bu cok normal bı kılo sonucta hamılesın cok kolay kılo alıyoruz senden kotulerı var moralını bozma ben 15kılo aldım bnde 22haftamdaym normaldede cok yerdım ama kılo almazdm suan yemesemde alıyorum hamılelıktenbsonra artık verecezz

Benim bide ıkıncı hamılelıgım ama uzuerınden 6 sene gectı unutmusum ılk gebelıgımde 22,kılo aldım vermek cok kolayda olmadı 8-9 ayda gıtmıstı gercı 16 kılosu 5-6 kılo zaten ordan yapıstı uzerıme ghıç gıtmemek uzere sımdı bunda bıraz daha dıkkatlı olayım 20 kılo falan almayım 12-13 kıloyla bıtıreyım dıye dusundum ama dusundugum gıbı olmadı gene bu ay cok ucmusum kıloda neyse ınsallah verırız artık dogumdan sonra başkalarına bakıyorum ıncecık benımle hamıle kalan bı tanıdıgım var 2,kılo almıs ben 8 olunca gene benmı abartıyorum acaba dıye dusunur oldum :)))

Sen gene ıyı ben 7 haftalık hamıleyım 3,5 kılo almışım:ssz: zaten kıloluyum ıyıce psıkoljım bozuldu

aman tanrım bn cok kılo almısımm 22haftamdym 15kılo aldımmm allahtn oncesınde cok zayıftım sımdılık cok goze batmıyorum ama tabı bı kac beden buyudumm sızler cok ıyı almıssınız bn her gun kılo alıyorum resmennn normalde hıc kılo alamazdım yesem bıle sımdı cok rahat alıyorum sız napıyoaunuzda boyle kılo almıyosunuzzz

17 hatalık hamileyim 4 kilo aldım ilk hamileliğim boyunca 20 kilo almıştım doğumda 5 kilo gitti bebeğim altı aylıkkrnde doğum oncesi kiloma döndüm onun için çok ta dert değil alınan kilolar zaten bebek doğduğunda uykusuz geceler ve gündüzler sayesinde eski kilomuza döneriz

Tabi ki unutmadan aman süt olsun diye size getirilen tatlıları baklavaları yemezseniz :) sadece bol su ve sütun kalitesini artıracak gıdalar :)

33. haftamdayım ve 13 kilo aldım :( aslında ilk 5 ay hamile kilo alış çizelgesinde minumumda gittim hep. Hergün 1 saat yürüyordum canım çok bişi yemek istemiyordu ama sonra ansızın bir gün belim tutuldu ve kasıklarımda ağrılar olmaya başladı. doktora söylediğimde yürümiceksin dinlenceksin bol bol dedi ve ben dinlenme işini baya bir abarttım. E bide son ayda tatlıya o kadar düştüm ki anlatamam yemekten yeni kalkıyoruz ben çikolata, aşure, yada şerbetli tatlı diye başlıyorum sayıklamaya ve abartısız haftada en az 1 kilo alıyorum artık doğuma kadar 20 garanti fazlası da muhtemel :(

canlarım benim sizleri çok seviyorm hiç dert etmeyin böyle şeyleri ben doğum yapalı iki ay oldu ve eski halimden de zayıfım şimdi hamileliğimde toplam 12 kilo aldım ve doğumda 7 kilo verdim normal doğum yaptım sonrada bir arkadaşımızın dediği gibi uykusuz geceler başlıyorrr ve ister istemez metobolizma düşüyorr yeseniz bile zayıflıyorsunuz ve asla çok abartıya gidip herşeyi yemeyin tamm mıı benim hiç sütüm yoktü ve kanallarım açılsın diye sağma makinesi aldım yararını da gördümm ama süt artırıcı still tealer var onları kullanın ve suuuu en önemlisii kızlar ben şimdi sütlerimi buzluğa atıyormm
ama bir tarif vereyim size lohusa şerbeti yaptırınn kızlarr o da iyi süt yapıyorr annem sağolusnn bana yaptı bende bol bol içtimm
isteyen varsa bir miktar suya karanfil tarçın atın hani bu çubuk tarçınlar varya ondan bir tane iki tane de karanfil orta büyüklükteki tencere yeterli onu bir güzel kaynatın kaynadıktan snra şeker ekleyin onun miktarı size kalmış ama ben bol şekerli seviyorum daha sonra bir fincana koyun ve üzerine ceviz serpinn harika birşeyy hadi sizleri öptümmm

35 haftam bitmek üzere şuana kadar toplam 20 kilo aldım 52 kiloda hamile kalmıştım ama arkadan bakıldığında hiç hamile değilmişim gibi:) benim kilolar göbekte:)

ben 35 haftalık hamileyim. ve şuana kadar 10 kilo aldım. ama son haftalarımda olduğum için 4-5 kilo daha alırım diye korkuyorum ve tahmin ediyorum.fazla kilo almadım şuana kadar ama zaten fazla kiloyla 74 le hamile kaldım. şu an 84 kiloyum. inşallah doğumdan sonra hemen kilo veririm.

2 aylık hamileyim
öncesinde 2,5 sonrasında 2 kilo olmak uzere 4,5-5 kilo falan verdim
bir şey yiyemiyorum ki kilo alayım :(

Bende kilo almak istiyorum:( midem bulanir diye soyle doya doya yiyemiyorum hep acim:(

Back