Gebeliğe Hazırlık kaç haftalik hamileyken doktora gidilmeli? ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Her ay düzenli adet oluyorum günüm hiç geçmez.1erken doğum ve 1 düşügüm var.Bu ay adetim 4 gün geçti gebelikten supheleniyorum test yapmakda istemiyorum doktora gitmelimiyim veya 1 hafta daha bekleyim mi?gitsek en azından folikasit e filan mi baslariz kan sulandiriciya vakit gecmeden bilemiyorum yada 1-2hafta sonra gitsekde kalp atisinida mi duysak ama o zamana kadar da birsey olursa diye de korkuyorum

önce hamile olduğunu öğrenmeniz lazım kan testi ile netleştirin

Valla ben cok erken gittim cok küçük bi değer çıktı erken gitmeninde sıkıntılarını yasıyorum yok değer yükselecekmi yükselmezse kımyasalmı yukseldi derken kese gözükecekmi boş mu değilmi kalbi atacakmı embrıyo gozukcekmi cok sitresli bir süreç ve olumsuz etkılıyor ınsanı ıkıncı hamileliğim nasip olursa aynısını yapmıcam akıllandım beklıcem belli bir süre ben beklemenizi tavsiye ederim

bir gebelik sayfasında 8.haftada gidilmesi gerektiğini okumuştum. o yüzden adetiniz bir kaç gün geciktiğinde evde tek yapın, emin olduktan ve 1-2 hafta sonra gidin bence.

Normalde 7-8 haftaya kadar beklenebilir ama sizin ilaç kullanmanız gerekiyormuş o zaman aynı şeyleri yaşamamak adına gitmelisiniz bence beklemeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…