- 30 Temmuz 2024
- 35
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi izmirli35_
-
değere göre kaç haftalık olabilir pekiNormal. Henüz bu sadece kan değeri. 3000 değerlere ulaştıktan sonra kese görünüyor. Ve haftanız son adet tarihinize göre hesaplanıyor.
2 günde bir kan verip 2 katı artış olup olmadığını takip edebilirsiniz
Bu
değere göre kaç haftalık olabilir peki
Evet sün verdiğim kan tahlili düşüktü doktor kimyasal gebelikdir dedi ama biz yine kan verelim dedi bende ümidi kestim ama gittim kan verdim sonucu almadan eve geldim üzüntüden 2 saat sonra sonuç böyle çıktı e nabızda gördüm ee tabi doktora da soramadım ne olduğunu anlayamadım bir türlü kafam karıştıMerhaba sizin beta değeriniz düşmüştü nasıl böyle oldu bir yanlışlık mı olmuş önceki tahlilde acaba
Başka hastaneye gittim bugün orda kan verdim doktor öyle deyince işte sonucu beklemeden eve gelmiştimMerhaba sizin beta değeriniz düşmüştü nasıl böyle oldu bir yanlışlık mı olmuş önceki tahlilde acaba
aaa ne güzel o zaman inşallah sağlıklı bir gebelik süreciniz olurBaşka hastaneye gittim bugün orda kan verdim doktor öyle deyince işte sonucu beklemeden eve gelmiştim
Amin inşallaahhİyi
aaa ne güzel o zaman inşallah sağlıklı bir gebelik süreciniz olurayrıca değeriniz gayet güzel yükselmiş 1 hafta sonra kadın doğuma görünün o zaman keseyi net görebilirsiniz tabi değeriniz bu şekilde yükselmeye devam ederse.. hayırlı olsun:)
İki günde iki katı olması gerekiyordu. Doktor ne dedi?Kızlar dayanamadım biraz önce tahlil verdim 2 gün önce 911 di şimdi bu değer sizce yükselmiş mi yani iyi mi nasıl
Eki Görüntüle 3462925
Doktora gitmedim önümüzdeki hafta gidicem sadece kan verdimİki günde iki katı olması gerekiyordu. Doktor ne dedi?
Kötü bir şey mi peki böyle olmasıAile hekimliğinde verdiyseniz o da bi yorum yapardı. Doktora da daha erken randevu alabilirseniz gidin gösterin
Ben kötü bişey diyemem. Sadece bildiğim 2 günde 2 katı artışa sağlıkla diyorlar. Ben doktor değilim tabiki en fazla bildiklerimizden yorum yapıyoruz burda. Bir de şöyle bişey var. Kan verdiğiniz yerler farklıysa o bile değerleri farklı çıkarıyor.Kötü bir şey mi peki böyle olması
TeşekkürlerBen kötü bişey diyemem. Sadece bildiğim 2 günde 2 katı artışa sağlıkla diyorlar. Ben doktor değilim tabiki en fazla bildiklerimizden yorum yapıyoruz burda. Bir de şöyle bişey var. Kan verdiğiniz yerler farklıysa o bile değerleri farklı çıkarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?