Kaç haftalık gebeyim

visnemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
7
0
29
28 ekim de adet oldum. 12 Kasım'da aşılama oldum. Beta HCG 203 ile gebe olduğumu öğrendim. Düzenli şekilde artış da güzel ilerliyor. Ama kaç haftalık gebe olduğumu hesaplayamiyorim. Son adet tarihim baz alacagim yoksa aşılama olduğum tarihini mi ?
Telefona indirdiğim uygulamalarda adet tarihimi baz aliyor 5 haftalık gece olduğum yaziyor acaba hangisi doğrudur. Ne zaman kalp atışını duyacağım. Merak ediyorum

28 ekim de adet oldum. 12 Kasım'da aşılama oldum. Beta HCG 203 ile gebe olduğumu öğrendim. Düzenli şekilde artış da güzel ilerliyor. Ama kaç haftalık gebe olduğumu hesaplayamiyorim. Son adet tarihim baz alacagim yoksa aşılama olduğum tarihini mi ?
Telefona indirdiğim uygulamalarda adet tarihimi baz aliyor 5 haftalık gece olduğum yaziyor acaba hangisi doğrudur. Ne zaman kalp atışını duyacağım. Merak ediyorum
Son adet tarihinizin ilk gününden hesaplayacaksiniz beta hcg 3500 geçince kese görünüyor ben kendi bebeğimin kalp atışını 6.haftada duymuştum ama 8 e kadar duyulmazsa panik yapmayın diyor doktorlar

26 kasimda beta HCG 203 28 Kasım'da 544 di Doktorum 17 Aralık'ta gelmemi söyledi. O zaman sizin dediğinize göre erkenden gitmeme gerek görmemiştir. Cok tesekkr ederim. Beş yıldır bekliyorum bu anı o yüzden çok heyecanlıyım

X