• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç haftalıkken bebeğiniz hareket etti ?

Svmlikedy

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
76
22
8
Kızlar 18 haftalıkken bebeğimin ilk hareketlerini hissetmiştim kanat çırpıyo gibiydi sık sık oluyordu 3 4 gündür hiç hissetmiyorum ağrım var ama normal ağrım Perşembe doktor kontrolüm var ama şu an korkuyorum , ben otururken de biraz kambur oturuyorum karnımın üzerine doğru sizce bunların bi etkisi var mıdır bebeğime bişey olmuş mudur?

Kızlar 18 haftalıkken bebeğimin ilk hareketlerini hissetmiştim kanat çırpıyo gibiydi sık sık oluyordu 3 4 gündür hiç hissetmiyorum ağrım var ama normal ağrım Perşembe doktor kontrolüm var ama şu an korkuyorum , ben otururken de biraz kambur oturuyorum karnımın üzerine doğru sizce bunların bi etkisi var mıdır bebeğime bişey olmuş mudur?
İlk 18+6 da hissettim cikoata yiyip kendinizi dinleyin bı isterseniz

17 de pıt pıt başladı. Bazı günler 1, 2 kere hissettim. Korkma hergün sürekli hissedilmiyor, ama 24 25 haftalıkken hergün hissetmeye başladım. Özellikle dinlenirken vuruyor, soda içince, su içince, tatlı birşeyler yiyince..

Ben 20.haftada hissetmeye başladım. Suyu çok için ve uzanın. Ve de hafif öksürün. Doktor benm karnımıda hafiften sallıyodu hareket görmek için sizde deneyin. Ama unutmayın ki Bebekler her an hareket halinde olamazlar. Ben 1 gün yoğun hissedersem bi kaç gün sadece ufak kıpırtılar hissediyorum. Ve ilk zamanlar çok az hissetmeniz çok normal. 20li haftalarda daha yoğun oluyor çünkü büyüyorlar. Alanları daralıyor daha sık hissediyoruz hareketleri. Kasık ağrılarınızda çok normal benmde olur arada.

Back