kac beden??

scapula

2 yavrulu anne
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
1.359
2
ben 34+0 hamileyim..herkeste farkli olabiliyor biliyorum ama genel bir görüs almak istiyorum,dogumdan sonrada gögüs bedeniniz büyüdümü ne kadar??ona göre emzirmeye müsait camasir almayi düsünüyorum..

vallahi zaten simdi alma oldukca buyudu benimki 80 bedendi hamilelikten once simdi 3 2 beden buyudu bence biraz daha bekle oyle al

canım göğüsler emzirdikçe büyüyo ve birazda sarkıyo bundn dolayı sütyen bedenin baya büyür ben 75 takıyordum hatta özel kalıplı silikonlu ama şimdi 85 90 takıyorum bazen ondan bile taşıyorlar hiç mmenun değilim ama napıcakın meleğim için deyer

benim c idi (90 oluyo heralde ) şimdi çoook büyüdü 110 olmuştur felaket duruyorlar kendim zayıfım bi de

fazlalıkları alabılırı kızlar:)))))))
aman hıc sorma hep hamıle kalasım var.normalde 40kıloyum.eeee goguslerde 75.emzırme hamılık derken koca koca oluyor.memeyı bırakınca eskı halıne gelıyor:KK43:((((
ıkıncıde de cok buyumedı sutum olmadı.5ay emdı ancak kızım.sımdı yıne aynı.gercı bıraz buyudu ama ıstıyorum bıraz daha buyuk olsun dıye.sılıkon yaptırmak ıstıyorum ama degermı bılmıyorum o acıya.
arkadasım yaptırdı.ama acısı guzellık ugruna degermı????
ıncıboncuk fazlasını versene kızzzzzz:))))))))))))))))

anaaaaaaaaa valla kızlar ben kendimi bildim bileli benim gögüsler kapıdan bence önce girer yani :roflol: şimdi ben 90 takıyorum e o zaman 110 120 olur herhal haaaaaaa senağlama neyse buyuk göğüs iyidir silikon derdine düşmeyiz en azından :roflol:benim vucuduma göre göğüslerim çok buyuk gerçekten sinir oluyorum ama yapacak bişey yok :çok üzgünüm:

fazlalıkları alabılırı kızlar:)))))))
aman hıc sorma hep hamıle kalasım var.normalde 40kıloyum.eeee goguslerde 75.emzırme hamılık derken koca koca oluyor.memeyı bırakınca eskı halıne gelıyor:KK43:((((
ıkıncıde de cok buyumedı sutum olmadı.5ay emdı ancak kızım.sımdı yıne aynı.gercı bıraz buyudu ama ıstıyorum bıraz daha buyuk olsun dıye.sılıkon yaptırmak ıstıyorum ama degermı bılmıyorum o acıya.
arkadasım yaptırdı.ama acısı guzellık ugruna degermı????
ıncıboncuk fazlasını versene kızzzzzz:))))))))))))))))

al valla hepsi senin olsun büyük göğüs zor oluyor sırt ağrısı sarkması bilmem ne boşveeer küçük daha güzel

goguslerin sutle dolacagi icin normal canim buyumusi :) merak etme emzirmayi kestigin zaman eski haline donuyor hatta biraz kuculuyor eski halinden yerimseniben

2-3 beden büyüyor 80 takıyordum hamileyken dükkandakiler 90 verdiler büyür diye walla bütün çamaşırlarımı kullanıyorum 80likleride 90larıda

anaaaaaaaaa valla kızlar ben kendimi bildim bileli benim gögüsler kapıdan bence önce girer yani :roflol: şimdi ben 90 takıyorum e o zaman 110 120 olur herhal haaaaaaa senağlama neyse buyuk göğüs iyidir silikon derdine düşmeyiz en azından :roflol:benim vucuduma göre göğüslerim çok buyuk gerçekten sinir oluyorum ama yapacak bişey yok :çok üzgünüm:

hic gulecegim yoktu ilahi ne var arabada senden guvenlisi yoktur air baglerin varken ama bence sevin millet cerrahlarin pesinde buyuk goguse sahip olmak icin hem buyuk goguslu kadinlar daha cekici oluyorlarmis yat kalk dua et allah vergilerine

al valla hepsi senin olsun büyük göğüs zor oluyor sırt ağrısı sarkması bilmem ne boşveeer küçük daha güzel

bak napalım gel ıkımız operasyon yaptıralım.senden alıp bana:)))))
malıyetını azaltırız:))))))))))))))
ıkımızde memnun kalırız:))))))))ne dersın??????
ya cok buyuk ıstemem ama bırazda olsun yaaaa.sılıkonlu kullanıyorum sutyenı oda yazın cok bunaltıcı oluyor.
ama napalım ıdare edıyoruz ıste.eldekı malzeme bu yapacak bısey yok:))))))))))))))))))

X