arkadaşlar ben 5 aylık evliyim hiç korunmadık yumurtlama günlerini bütün bildigim yöntemleri yaptık sizce bende bir sorunmu var etrafımdakiler sorup durmaları canımı sıkıyo bebiş varmı doktara git sizce erken degilmi doktor için bir akıl verin siz kaç ayda hamile kaldınız
:sinifsinif:
arkadaşlar ben 5 aylık evliyim hiç korunmadık yumurtlama günlerini bütün bildigim yöntemleri yaptık sizce bende bir sorunmu var etrafımdakiler sorup durmaları canımı sıkıyo bebiş varmı doktara git sizce erken degilmi doktor için bir akıl verin siz kaç ayda hamile kaldınız
vallahi tatlım daha çok yenisin arkadaşında dediği gibi doktorlar 1 sne müddet veriyor zaten olmaması gayet normal diyor benim 1,5 sene oldu ama hala yok inşaalllah gelicek birgün rabbimin izniyle sen içini rahat tut
canım daha yeni evlisin takma benimde bu ay 5. ayımız ve 2 gün önce adet oldum ve 1 ay sonrada eşim askere gidiyor ve ben bu ay hiç bişi yapmıcam demekki nasip diilmiş artık dönüşemafoldumben