• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kac ayda hamile kaldiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asss aaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
2.934
1.924
53
Kizlar sprel çıkartıp hemen hamile kalan veya kalamayan varmı dört aydır korunmasız henüz yok yorum lütfen

kişiden kişiye değişir bu durum. spiral takılı olup da hamile kalan arkadaşlarım var, çıkartıp bekleyen de. bunun genel birşeyi yok tabi ki sizin hormonlarınız yumurtlama rezervleriniz ve doğru zamanda döllenme, yaş vs. ile zaman değişebiliyor. ben doğum kontro hapı kullandımıştım ki ondan sonra hamile kalmak daha zor derler bıraktıktan iki ay sonra hamile kaldım. genel olarak dr.lar 1 yıl öngörüyorlar ama. o yüzden kafayı takmamak lazım takınca psk olarak etkileniyor insan olacağı varsa da olmuyor. rahat olmak en önemlisi.

Çok stresliyim eşimde bir yumurtaliginda damar darlığı var iki çocuğum var üç olsun son olsun istiyoruz muaneyede gitmiyo amaliyat olacak doktor bu amaliyati olan on kişiden altısı kısır kaliyo demiş dört ay oluyo bu ay acaba bendemi sıkıntı var diye korkuyorum rahimim ters biraz arkadaşlarım var iki üç ayda en geç hamile 🤦

Back