Gebeliğe Hazırlık Kaç ayda hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sldangl

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
201
102
23
27
Arkadaşlar selam kaç ayda hamile aldınız acaba ve hamile kalmak için yumurtlama günleri takibi dışında ne yaptınız 5 aydır bekliyorum fakat hamile kalmadım izlediğiniz bir yol varmı

Çok normal beş ay.. bir bir bucuk yıla kadar normal. Sağlıklı iki insan hemen çocuk yapacak diye bir kaide inanın ki yok. Kafa rahat olmalı en fazla üç günde bir ilişki. Çok belirgin bir sorun yoksa tedavi gerektiren hamile kalınır.

6ci ayda kaldim. Benm adet duzensizligim verdi hayit kullandim ilk ay 32 tunde regl oldum en azindan reglini duzenliyo diye devam ettim ikinci ay hamileydim:) ondan mi yoksa kafada o ay bebek dusuncem yoktu bilemiyorum.. ovulasyon yumurtlama cok takipledim bende ama tam tersine adetin son gunu hamile kaldm

Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah hayıt bende duydum ama prolaktin hormonunu artıyor diyorlar

5. Ayda hamile kalmıştım nasip olmadı. Şimdi 20 aydır beklemedeyim

İlkinde 3. Denemede şimdi ikinci hamileliğimi bı buçuk sene sonra pco, kilo sorunu, yumurta tembelliği rezerv azlığı vardı

Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah

18. Ayım hala bekliyorum tez vakitte nasip olsun inşallah

Araştırma yapılmadımı 1 yıldan sonra araştırılma yapılması gerek uzun bir süre yıpratıcı olıyor malesef
Maalesef gittiğim her Dr geri çevirdi yumurtalık tembelliğin var dediler şu dediler bu dediler şu an gittiğim Dr overlerimin dirençli olduğunu söyledi yani maalesef yumurtlayamıyorum. O yüzden klomen tedavisine başladık bu ay

Bir çok soruna rağmen rabbim güldürmüş yüzünüze sağlıkla gelsin ❤❤
Herşeyin bı zamanı varmış bende çok yiprattim kendimi üzdüm ama Rabb'im ol demeden olmuyor muhakkak en hayırlı vakitte her isteyene nasip eder insAllah

0
İnşallah kısa sürede sonuçlanır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…