Bende 5. Ayımdayım bir güzek haber alabilsem keşke ama yok5. Ayda hamile kalmıştım nasip olmadı. Şimdi 20 aydır beklemedeyim
Hamile kalayim dedim ilk ay tutmadi doktor fitil verdi enfeksiyon varmis fitil bitti ben hamile kalmisim o ay
Arkadaşlar selam kaç ayda hamile aldınız acaba ve hamile kalmak için yumurtlama günleri takibi dışında ne yaptınız 5 aydır bekliyorum fakat hamile kalmadım izlediğiniz bir yol varmı
Bir çok soruna rağmen rabbim güldürmüş yüzünüze sağlıkla gelsin ❤❤İlkinde 3. Denemede şimdi ikinci hamileliğimi bı buçuk sene sonra pco, kilo sorunu, yumurta tembelliği rezerv azlığı vardı
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah❤
Araştırma yapılmadımı 1 yıldan sonra araştırılma yapılması gerek uzun bir süre yıpratıcı olıyor malesef18. Ayım hala bekliyorum tez vakitte nasip olsun inşallah ♥
Maalesef gittiğim her Dr geri çevirdi yumurtalık tembelliğin var dediler şu dediler bu dediler şu an gittiğim Dr overlerimin dirençli olduğunu söyledi yani maalesef yumurtlayamıyorum. O yüzden klomen tedavisine başladık bu ayAraştırma yapılmadımı 1 yıldan sonra araştırılma yapılması gerek uzun bir süre yıpratıcı olıyor malesef
Herşeyin bı zamanı varmış bende çok yiprattim kendimi üzdüm ama Rabb'im ol demeden olmuyor muhakkak en hayırlı vakitte her isteyene nasip eder insAllahBir çok soruna rağmen rabbim güldürmüş yüzünüze sağlıkla gelsin ❤❤
Enfeksiyon war diye fitil verdi sonrasinda hamile kaldim.Hamileye fitil verilmez herhaldeİlk aydanmı fitil verdiler
Onu kastetmedim hanımefendi ilk aydan nasıl tespit ettiniz diye dedim teşekkürlerEnfeksiyon war diye fitil verdi sonrasinda hamile kaldim.Hamileye fitil verilmez herhalde
İnşallah çok sevindim sizin adınızaHerşeyin bı zamanı varmış bende çok yiprattim kendimi üzdüm ama Rabb'im ol demeden olmuyor muhakkak en hayırlı vakitte her isteyene nasip eder insAllah
İnşallah kısa sürede sonuçlanır yaMaalesef gittiğim her Dr geri çevirdi yumurtalık tembelliğin var dediler şu dediler bu dediler şu an gittiğim Dr overlerimin dirençli olduğunu söyledi yani maalesef yumurtlayamıyorum. O yüzden klomen tedavisine başladık bu ay
HeeeOnu kastetmedim hanımefendi ilk aydan nasıl tespit ettiniz diye dedim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?