Kac ayda hamile kaldiniz

Ucankus700

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
186
69
28
33
Kizlar ilk denememi yaptim ve olumsuz cikti. Oysaki ben ilk aydan olur sanmistim. Acaba genelde kac ayda hamile kaldiniz ?

Bende öyle olur zannetmiştim ama olmadı.
4. Ayım bu. Daha ilk denemeniz olur inş

Yaşlar kac ben 30 yaşımdayim ya çok mu gec kaldik acaba 5 ay oldu benim de hala bekliyorum ki bebişim olacaği günü hamile kalamiyorum.

Yaşlar kac ben 30 yaşımdayim ya çok mu gec kaldik acaba 5 ay oldu benim de hala bekliyorum ki bebişim olacaği günü hamile kalamiyorum.
Ben 9 aylık evliyim hiç korunmadık 4.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal gebelikmiş şubattan beri yine deniyoruz olmuyor bu ay şüphelerim var pzartesi kan vercem hadi hayırlısı ☺️☺️ Ama yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum ben 20 yaşındayım yumurtalıklarım gayet sağlıklı ama olmuyor Rabbim vermiyor onunla vardır vakti saati

Ben de gayet sağliklıyimama 1.5 yildir korundum kpss ye hazirlaniyodum eminim korunmasam sinav arifesi hamile kalirdim :63::63:

Aylarca da olmayabilir yıllarca da. Bu aslında kişiden kişiye değişen birşey. Yaşla bir ilgisinin de olduğunu düşünmüyorum çok ileri olmadığı sürece. Bilmediğiniz bir rahatsızlığınız olabilir, bu konuyu çok takıyor olabilirsiniz vs birçok sebepten olmayabilir ya da olmaması için bir sebep de olmayabilir. En önemlisi Allah ne zaman isterse o zaman oluyor. Daha ilk denemeniz inşallah Allah size ve tüm isteyenlere nasip etsin.:dua:

Ilk 2 yil istemedik sonra 7 ay uğraştık öyle hamile kalmistim

:KK56:Bende ovülasyon testini kullanıyorum. İlk ay olmadı şmdi 2. Ayımdayım yaptım reglimi bekliyorum. Gercekten kısmet bunlar

Kizlar ilk denememi yaptim ve olumsuz cikti. Oysaki ben ilk aydan olur sanmistim. Acaba genelde kac ayda hamile kaldiniz ?
Canım 4 sene çocuk düşünmedik. 2019 ocak ayında çalışmalara başladık. Çok şükür 5. ayda hamile kaldım. Şuan 6+5 im.Üstelik tiroid rahatsızlığıma rağmen. Umarım en kısa zamanda güzel haberi sende alırsın.

Denememizin 2. ayında hamile kaldım ben de. Çok stresli bir zaman dilimiydi hiç beklemiyordum bu yüzden, olunca oluyor

Back
X