- 2 Ekim 2018
- 186
- 69
- 28
- 33
- Konu Sahibi Ucankus700
Kizlar ilk denememi yaptim ve olumsuz cikti. Oysaki ben ilk aydan olur sanmistim. Acaba genelde kac ayda hamile kaldiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hemen olmaz saniyordum ama ilk ayda oldu cok Sükür her insanin bünyesi farkliKizlar ilk denememi yaptim ve olumsuz cikti. Oysaki ben ilk aydan olur sanmistim. Acaba genelde kac ayda hamile kaldiniz ?
yıllarca hamile kalamayan da var, ayla sınırlandırılmamalı benceKizlar ilk denememi yaptim ve olumsuz cikti. Oysaki ben ilk aydan olur sanmistim. Acaba genelde kac ayda hamile kaldiniz ?
Ben 9 aylık evliyim hiç korunmadık 4.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal gebelikmiş şubattan beri yine deniyoruz olmuyor bu ay şüphelerim var pzartesi kan vercem hadi hayırlısıYaşlar kac ben 30 yaşımdayim ya çok mu gec kaldik acaba 5 ay oldu benim de hala bekliyorum ki bebişim olacaği günü hamile kalamiyorum.
Canım 4 sene çocuk düşünmedik. 2019 ocak ayında çalışmalara başladık. Çok şükür 5. ayda hamile kaldım. Şuan 6+5 im.Üstelik tiroid rahatsızlığıma rağmen. Umarım en kısa zamanda güzel haberi sende alırsın.Kizlar ilk denememi yaptim ve olumsuz cikti. Oysaki ben ilk aydan olur sanmistim. Acaba genelde kac ayda hamile kaldiniz ?