• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon kaç akım veriyor?

Zamanında bende hemde iğneli epilasyon mağduru idim:) Bir rastlantı ile tanıdığım bu işin erbabı diycem iğneli epilasyonda el tekniğinin önemli olduğunu öğrendim ve sorunlu olan ilk başta yüzüm :) ve sonrasında diğer bölgelerimden kurtardı... ve bu işi meslek edindim kendisinin tekniğini öğrenerek... Hep söylerim kıl üç harflidir ancak konusu derindir... Kılın bitmesinde en etkili çözümdür doğru teknikle çalışan birine denk geldiğinizde... Meşakatli iş olduğu için teknik iyi olmaz ise katlanılır bir durum olmuyor açıkcası.... Bu konularda bazı doğru bilinen yanlışları birikimim dahilinde bilgilerimi aktarmaya çalışıyorum. Ben istanbuldayım... Ancak siz yaptırdığınız yerden memnunsanız başka el değiştirmeye gerek yoktur ki burada iletişim bilgileri vermek yasak diye biliyorum
teşekkür ederim.. öyleyse şöyle yapalım.. ben biraz daha gidicem oraya.. eğer mağduriyet falan yaşarsam sizi bilgilendiririm.. ayrıca iletişim meselesini bilmiyordum yeni üye olduğumdan..

ben anlamıyorum da. düşük akım veriyorsa boşa param gitmesin, canım da acımasın, iz de kalma riski oluşmasın. daha iyi bi yere giderim daha yüksek akımlı ve uygun bi yere. kaç akım veriyormuş anlayanlar yazabilir mi???

tatlım bana uygulanan makine de buna benziyor. ancak ayarlarında en yüksek seviye 5 olarak gösteriyor hepsinde ve uygulayıcım 4e ayarlamıştı. açıkçası neden 5 yapmadı diye sorgulamadım çünkü yaparken canım acıyor gerçkten. daha yükseği cildim kaldıramayabilir. Eğer kolların iki senedir bitmediyse gerçekten düşük akım veriyor olmasın? çünkü burdaki seviyelerde en yüksek 10 olarak gözüküyor ama seninkiler hep 1 ya da 2 ye yakın. bence bilgi edinmek için uygulayııcına bunu söyle ve kolunun durumuunu anlat. İnsanları kandırabiliyorlar maalesef, boşu boşuna paran yanmasın

bu arada yüz için her yer 1.5- 2 sene arası diyor. yüzün için endişeleniyorsan o normal ama kol daha çabuk bitiyor diye duymuştum
doğrudur.. yanıtın için teşekkür ederim.. kolum köklü diye bu kadar uzun sürdü sanırım.. ama bi kere kaç akım veriyorsun diye sorduğumda 7 diye cevap vermişti, yalan mı söylüyor acaba..

Arkadaşlar bazı doğru bildiğimiz yanlışlar olabiliyor ve aklımız karışıyor... Gerçi bu detaya girildiğinde iğneli epilasyon yaptıranlar için ne kadarı anlaşılır olur bilemiyorum... Kısa olarak özetlemek gerekir ise... İĞNELİ EPİLASYON CİHAZI İKİ TİPTİR... MANUEL VE DİJİTAL... MANUELLER DE 1 DEN 10 A KADAR RAKAM VARDIR.. YÜZDELİKDE İSE 1 DEN 100 E KADAR TUŞ İLE ÇIKIŞ İNİŞ YAPARSINIZ.... SİSTEM AYNI ASLINDA... MANUELDE 4 OLAN DİJİTALDE 40 GİBİ... YÜZ BÖLGESİNDE ERKEK SAKALI OLSA DAHİ ASLA 7-8 DE ÇALIŞILMAZ DİJİTALDE 70-80 OLMUŞ OLUR Kİ BU BACAKDA BİLE ÇALIŞILMIYOR.... YETERİ KADAR AKIM YETERLİDİR... DERİYE ZARAR VERİR BU İBRELER VEDE KILI BİTİRMİŞDE OLUNMAZ... SOĞANA GİRİLMEDİĞİ SÜRECE YÜKSEK AKIMLA KIL BİTMEZ BUNU NETLEŞTİRMEK GEREK... YÜZ BÖLGESİNDE KAŞ DAHİL 25- 30 İLE BAŞLAYIP 50-55 KADAR ÇIKILABİLİR YANİ 2.5- 3-4-5 MANUELDE... BİR ERKEK SAKALINA 50-55 YETERLİ OLUYOR BÖYLE NETLİK DAHA İYİ OLACAKTIR. BİR ÖRNEK DAHA... İBRE 70 DE , FAKAT ARADA DAHA AZ AKIMLA SOĞANI YANABİLECEK KILLAR VAR... ÇALIŞAN UZMAN PEDAL İLE SALİSELİK PEDALA BASIŞ İLE MAKİNEDE DÜZELTME İLE UĞRAŞMADAN AKIMI 30-40- 50 GİBİ VEREBİLİR Kİ BU DETAY PÜF NOKTALARDAN BİRİDİR.. YANİ MAKİNEDE AYARLI OLAN SAYIYA FAZLA SABİTLENMEYİN... PEDAL İLE SALİSE,SANİYE ,2 SANİYE BASIŞ DA AKIM GÜCÜNÜ BELİRLERKİ BUDA UZMANLARIN BİLMESİ GEREKEN DETAYDIR. ONUN İÇİN DENİR Kİ EL TEKNİĞİ VE TECRÜBE ÖNEMLİDİR.

Back