- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Başka istediğiniz yer varmı söyleyin de bilelim..
Tepede bulunan gaziorduevinin konumu cidden güzeldir,orayı bilen gezen gören birisi olarak asla verilecek bir yer değildir..
bende biliyorum orayı gedim gördüm ... maksat başka
Maksat başka tabiki askeri tesisleri yıkıp kendi icraatlarını yapmak..
Gaziorduevi mekan olarak güzeldir,otel kısmı,lokantası,barı,oturma alanları güzeldir..
askeri polis durumuna düşürdüler daha ne olsun....uğraşıp duruyorlar...
kimse alınmasın kimseye başka gözle bakmıyorum fakat çok büyük haksızlık var bu konuda
Orada benim çok anılarım var.
Gerçekten güzel yeri falan.
sanmıyorum ya. ama eskiden askeriye daha bir ağırlığını koyardı bazı şeylere. gittikçe yumuşuyor onlar da.Orayıda ele geçirirlerse yazık olur..
sanmıyorum ya. ama eskiden askeriye daha bir ağırlığını koyardı bazı şeylere. gittikçe yumuşuyor onlar da.
aslında farklı otoriteler. şimdiye kadar nasıl kendini muhafaza ettiyse edebilir. demek ki başında olan insanlardan kaynaklı biraz da.Neden yumuşuyor acaba,sorun burada ..
aslında farklı otoriteler. şimdiye kadar nasıl kendini muhafaza ettiyse edebilir. demek ki başında olan insanlardan kaynaklı biraz da.
verenler utansın.Etmesi gerekirsen edemedi işte,ipleri verdiler bir kere..
Hastaneye bile girilebiliyor artık..
verenler utansın.
kendi çıkarlarını peşkeş çekenler sonra başka vitrinlere sunanlar utansın.
ama utanacak yüz kalmamış kimsede.
sanmıyorum ya. ama eskiden askeriye daha bir ağırlığını koyardı bazı şeylere. gittikçe yumuşuyor onlar da.
Orası kesin zaten. Derin ve sessiz çalışıyor bazıları.çünkü askeriyenin içinde bile kendi kafalarına göre kişiler var ve hukuka bile el attıkları için askerler de bir şekilde susuyorlar...
asker kökenliyim ailemde asker çok ,ankaranın askeriyle ilgili hemen hemen her yerini bilirim.
bıraksalar herkes görevini yapsa ama illa el attılar bu binalara ne gibi bir el atıcak bilmiyorum ama yapar mı yaparlar istediğim yapmasınlar...aynen çok anılarım var.
çünkü askeriyenin içinde bile kendi kafalarına göre kişiler var ve hukuka bile el attıkları için askerler de bir şekilde susuyorlar...
asker kökenliyim ailemde asker çok ,ankaranın askeriyle ilgili hemen hemen her yerini bilirim.
bıraksalar herkes görevini yapsa ama illa el attılar bu binalara ne gibi bir el atıcak bilmiyorum ama yapar mı yaparlar istediğim yapmasınlar...aynen çok anılarım var.
Orası kesin zaten. Derin ve sessiz çalışıyor bazıları.
Sonuç olarak kendince değişime ve yumuşamaya uğrayan bir kurum gibi görünmeye başladı.
Benim babam da askerdi. Ben yıllarca kışlada yaşadım. Şimdikiyle alakası yok o zamanların.
amin abla senin babanı daSusmasınlar diyorum bende,sustukça daha neler olacak göz göre ..
Allah rahmet eylesin babacığını.
Susmasınlar diyorum bende,sustukça daha neler olacak göz göre ..
Allah rahmet eylesin babacığını.
amin abla senin babanı da