kablosuz modem:(

akvaryumm

o benim dünyam
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
417
7
kızlar demin internette okudum.kablosuz modem özellikle bebeklerde ve çocuklarda görülen lösemiyi tetikliyormuş.yayılan elektromanyetik dalgalar hücrelerin gelişim aşamasında hücrelerinin değişime uygulamasına neden oluyormuş.buda allah korusun kansere.of ya bizim modemimiz kablosuz.laptopu daha çok kullandığımız için bunu tercih ettik ama şimdi zararlarından iyice korktum.artık kendi canımızdan önce yavrularımız var onları düşünmek zorundayız.varmı bizim gibi kablosuz kullanan ve ne yapmayı düşünüyorsunuz?

bizde de kablosuz var....ama nereye kadar sakınabiliriz her şey malesef sakıncalı cep telefonu,televizyon elektronik her şey az ya da çok hem çocuklar hemde yetişkinler için zararlı

Evet,ben de duymuştum;böyle birşey var maalesef..Bizim modem kablolu.Neticede bizimkinin de zararları var ama kablosuz olanlar çok geniş bir alanı etkilediği için elektromanyetik dalgalar daha çok alana yayılıp,çok daha çabuk etkiliyor sağlığımızı.
Senin de küçük bebeğin varmış.:nazar: Yapabileceğin tek şey kablolu bir modem almak...

evet yaa bizimkide kablosuz modem..genellikle kızım odada yokken bakıyorum ama gamze yanımdaykende baktığım oluyo unutorum yani..
zaten klavyeyi kumandayı ve tlf çok seviyo ama hepside zararlı işte..

öylede neely kablosuzun tahmin edemeyeceğimiz kadar fazla zararı varmış.bende daha önce duymuştum vee fazla öenmsememiştim.ama şimdi iyice kafama takıldı.

canım ben bu konuyu 2 yıldır araştırdım
şehir dışında büyük radyasyon portallarının yanlarında dev gibi kaktüs tarlası dikiliyormuş.
çünki (nettende araştırabilirsiniz) kaktüs tüm radyosyonu emiyormuş.
küçük bir kaktüs alıp modemin yanına koymanız tehlikeyi en aza indiriyor..

ki tehlikenin adı sadece wireless değil malesef.
tv,gsm,mikro dalga fırın vs. de mevcut.
ki özellikle bu 3G teknolojisi çıktığından beri baz istasyonunun sayıları dahada artıp bebeklerimiz ve bizlerin sağlığı dahada risk altına giriyor. :KK43:
tv yi 2 metreden yakında izlemeyip,kapatırkende kumandadan değil üzerindeki ana tuştan kapatmak önemli hususmuş..
bilginize.. :)

canım ben bu konuyu 2 yıldır araştırdım
şehir dışında büyük radyasyon portallarının yanlarında dev gibi kaktüs tarlası dikiliyormuş.
çünki (nettende araştırabilirsiniz) kaktüs tüm radyosyonu emiyormuş.
küçük bir kaktüs alıp modemin yanına koymanız tehlikeyi en aza indiriyor..
bende duymustum bunu ve duydugum günden itibaren kaktüsüm yanimda

Bilgisayar radyasyonuna karşı 'kaktüs!' Peki ama kaktüsler radyasyondan
nasıl koruyor?

ınsanlar akın akın kaktüs almaya koşuyor! Bilgisayar monitöründen yayılan
radyasyonu azalttığı söylenen kaktüs için, Alanya'da bilgisayar kullanıcıları,
çiçekçilere akın ediyor.

Bilgisayar radyasyonuna karşı 'kaktüs'

Kaktüs satışlarının arttığını belirten çiçekçiler, talebi karşılamakta zorlanıyor.

Bilgisayar kullananların yüksek oranda radyasyona maruz kaldığı ve

kaktüsün bu radyasyonu emdiği söylentileri çiçekçilere akın başlattı.

Alanya'da çok sayıda bilgisayar kullanıcısı çiçekçilere giderek kaktüs satın

aldı.

Araştırmacıların kaktüs bitkisinin bilgisayar yanına koyulduğunda

radyasyonu kendine çektiği açıklamaları üzerine satışlarının arttığına dikkat

çeken Mustafa Duman, "Haberlerin basında yer almasının ardından kaktüs
satışlarında büyük oranda artış oldu. Birçok çeşidi olan kaktüslerimizi
çeşidine ve büyüklüğüne göre 5 ila 10 YTL arasında satıyoruz" dedi.

Kaktüs !

Bu dikenli bitkinin ne işe yaradığını ne için yaratıldığını bileniniz varmı ?
Yok tabi unutmayın ki dünyadaki herşey bi amaçla yaratılmıştır. Mesela
kaktüs radyosyonu emmekte bu yüzden en büyük nükleer santral
yakınlarında tonlarca kaktüs bulunmakta ayrıca geçenlerde istanbulda bir
banka şubesi tam 250 adet kaktüs siparısı verdı ne için bilgisayarların

yanına koymak için herkes evinde hatta her odada mutlaka kaktüs
bulundurmalı.

alıntı :)

ya kızlar iyi de bundan ne kadar sakınabiliriz ki
evdekini iptal etsekte yaşadığımız çevrede etrafta herkeste kablosuz var artık
hani eşeği bağlayacak sağlam kazık falan yok artık
çölde kalmış gibi :p

valla iyi oldu hatırlattığın ben de daha önce okumuştum bunu ve bundan kolay ne var demiştim amaunutmuşum gitmiş
:)

bizimki de kablosuz
izim binada herkesin ki kablosuz
kaktüs engelliyorsa bende bir tane kaktüs alayim

Evet arkadaşalar bir bilgisayar öğretmeni olarak gerçekten çok zararlı olduğunu söyleyebilirim bu nedenden dolayı hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kablosuz ağı kapatıp laptopda kablolu olarak kullanıyoruz. Kulanacağım yerlere kablo çektik böylelikle istediğmiz yerde kullanmıuş oluyoruz.
Kaktüsü bende duydum mutlaka doğrudur ama gerçek değilse bebeğimizden daha önemli değil.

modem kabloluda evde telsiz telefon var ayrıca cep telefonu var onları napcez
kkatüs bunlardanda koruyormuymuş acaba

kızlar arkadaşım anadolu lisesinde çalışıyor, yanında öğrencileri deney yapmışlar, 3 tane cep telefonunu aynı anda çalıştırınca , mısırı patlatıyormuş, düşünün radyasyonuu

bizimki kablolu ancak evin heryerinden kablosuz ağ algılanıyor, bunda n kaçış yokkkk kaktüs alabileceğimiz tek önlem, bebeklere de dikkat edin elini falan atmasın kaktüsee

bizde int. bağlatırken hamileydim özellikle kablolu tercih ettim zararlarını bildiğim için
ama gel gör ki b inada birsürü kablosuz var onlardan nasıl koruycaz
en iyisi bende bi kaktüs edineyim a.s

elifcim çok sağol canım kaktüs önerin için.çok makbule geçti.hemen birkaçtane kaktüs alıcam ama kablosuzuda iptal ettirmeyi düşünmüyor değilimi.çok güzel bir nimet ama bebeğimden önemli değil.evet haklısınız binadakilere engel olamayız ama kendi evimizin içindeki daha çok etkiler diye düşünüyorum.

X