Kabızlık

• Konu Sahibi Konu Sahibi Roka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Roka

nevrotik
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
26
0
86
31
Antalya
Arkadaşlar denemediğim yol kalmadı çok kötü durumdayım affedersiniz büyük tuvaletimi yapamıyorum 4 gündür çıkmadım tuvalete lütfen yardım edin bildiğiniz bir çözüm varsa çaresiz durumdayım ve korkuyorum..:84::84:

her gün bir adet sarımsak yutmanı tavsiye derim bütün olarak hazmı kolaylaştırıyor hemde kabızlığı gideriyor

sinameki forma çayı fln içtiğin haldemi çıkamıyosun?

form çaylardan içiyorum ama çözüm olmadı, ama şu an acil çıkmam lazım bunun için bi bildiğiniz var mı .? Karnımın ağrısından kıvranıyorum

kuru kayısı ye mesela canım
özellikle de akşamdan suya koy sabaha kadar onlar biraz şişer öylece ye 5 tane falan çok iyi geliyo
bi de 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içebilirsin
hamur işinden ve ekmekten uzak dur bi kaç gün
daha da olmazsa dr' gidersin ilaçları var ilaç ismi vermek doğru mu bilmiyorum ama
yada ben özelden atayım sana

bende çektim kaç yıl bu sorunu bn bekunis kullanıyodum..kabızlık ilacı bitkisel..şuan nöbetçi bi eczane varsa yakınlarda alabilirsin..gece alıp sabaha çıkarsın..onun dışında anında etki etcek bişi bilmiyorum

İlaç isimlerini alabilir miyim acaba şimdiden çok teşekkürler, yoğurt yemek de faydalı diye okudum doğru mu .? 2 yıldır boğuşuyorum artık canıma tak etti.. Uykumdan uyanıp geldim bu hale

canım bi de ben 8 aylık bebeğime bikaç gün yapmadığı zaman kansuk diye bi fitil var onu atıyodum yarım olarak 1 saate kalmadan yapıyodu
büyüklere etki eder mi bilmiyorum ama:44:

yağ içtim, bitkisel tablet aldım işe yarar değil mi .?

bu rahatsızlığı bende çok çektim ve sonunda doktora gittim bana ilaç verdi ve gerçekten çok işe yaradı . bide bununla ilgili olarak zeytinyağ oldukça iyi

Kabızlık için asla ilaç almayınız.İlaca alışırsanız barsaklarınız zamanla hiç çalışmaz.
Angelik veya mürdüm eriği yiyin.kayısı akşamdan 2 tane suya koyun sabah aç karnına için ve yiyin.
beyaz ekmek değil tam buğday ekmeği yiyin.bol bol su için.incir yiyin.

1 hafta Hergün akşamları yatarken yarım türk kahve fincanı zeytinyağı iç arkadaşım ,bir süre ara ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…