• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kabızlık

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

istbl

Sustuğun hiç bir cümleden konustuğun kadar pisman
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2022
240
318
23
30
Merhaba 1 yaşıñda oğlum 7 aydır kabızlık problemi yasıyoruz fitilsiz yapmıyor bağırsağı uzun olduğunu söyledi doktorlar bebeğim ıkınıyor ama çıkaramıyor lütfen yardim edin bitkisel ne verebilirim büyüyene kadar böyle idare etmemiz gerektiğini söyledi doktor nasıl tuvallete çıkarabilirim bol sıvı da versem yapmıyor zeytin yağı felan hersey denedim

Kimse yardımcı olmayacakmı☹

Merhaba 1 yaşıñda oğlum 7 aydır kabızlık problemi yasıyoruz fitilsiz yapmıyor bağırsağı uzun olduğunu söyledi doktorlar bebeğim ıkınıyor ama çıkaramıyor lütfen yardim edin bitkisel ne verebilirim büyüyene kadar böyle idare etmemiz gerektiğini söyledi doktor nasıl tuvallete çıkarabilirim bol sıvı da versem yapmıyor zeytin yağı felan hersey denedim
Incir yedi mi incir de ise yariyor ama yasindan dolayi yiyebilir mi bilemedim

İncir süt karısımı verdim ise yaramadı sadede yemek istemiyor oğlumun bağırsakları hem genis hem uzunmuş çok üzgünüm oğlum çok acı cekiyor ne yapacağımı sasirdım

Back