Kabızlık

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Arkadaşlık ciddi anlamda yaşıyorum bu problemi. Bazen 5 bazen 10 gün. Sonrası bulantı ve sancıyla beraber devam ediyor. Takviyeyle çıkabiliyorum büyük tuvalete.magnezyumlu toz halinde ilaç kullanıyorum. Ancak o sekilde.
Kullandıgim bir antidepresan var ondan olabilir mi?bu sorunu nasıl atlatabilirim. Diyetisyene gidiyorum metabolizmamin ıyi olduğumu söylediği için doktora gitmedim belki geçer diye düşündüm . Neler yapabilirim .?

Antidepresan s ile baslayansa evet yapıyor. Eğer o değilse de netten bak belki yorumlarda sizinle aynı soruna neden olmuş biri vardır. Bir de akşamdan üç kuru kayısıyı bir büyük bardak suya koy. Sabah kalkınca aç karnına kayısıları yiyip suyu iç. Bir kaç güne düzene girer inşallah . Allah şifa versin.

Kabızlık için kürler var diye biliyorum. Ev yapımı yoğurdun suyunu içebilirsiniz kabızlığa iyi gelir. Bir de portakal ağacı yaprağı kürü vardı kabızlık için. Bi araştırın bence

I
Ilacım e ile başlıyor.. teşekkürler deneyeceğim. Ben sıklıkla tasarım bunu daha önce çalıştığim köy okulunda tuvalet yoktu aksama kadar bir şey yiyip içmezdim tuvalete gitmemek için.ya da kalıcı bir misafirliğe gittiysem akraba filan orda da ayıp olmasın diye girmek istemezdim som duruma kadar.
Şimdi bir seyahate cikayim ne kadar zaman kalırsam o kadar süre büyük tuvalete çıkamıyorum..
Ama bu sefer de fazla oldu artik.10 gün nedir ya.magnezyymlu toz bana 3 günde etki etti.

Kabızlık için kürler var diye biliyorum. Ev yapımı yoğurdun suyunu içebilirsiniz kabızlığa iyi gelir. Bir de portakal ağacı yaprağı kürü vardı kabızlık için. Bi araştırın bence
Biraz araştırayım kürler canim.Olmadi doktora goruneyim.tesekkur ederim.

Malzemelerimiz:
  • 6 Adet Kuru Kayısı
  • 5 Adet Kuru Erik
  • 1 Yemek Kaşığı Kadar Yulaf Ezmesi
  • 1 Dilim Limon
  • 1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
Hazırlanışı:
  • Malzemeleri kaynattığınız su içinde karıştırın ve kaynatmaya devam edin.
  • Yaklaşık 25 dk süre ile kaynadıktan sonra, macun kıvamı oluşuncaya kadar bir çatal veya blender ile ezin.
  • Gün içinde tüketmeniz gereken miktar detaylarını videom içinden dinleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…