- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
Merhaba herkese. 13.5 aylık bir kızım var. Sorunumuz kabızlık. Bu cuma 2 hafta olacak doktorumuzun verdiği ilacı kullanıyoruz. 2 haftada etki etmezse gastroya gidin dedi ve üniversite hastanelerini önerdi. İlaç kullandığımız 2 hafta boyunca bir kere isal oldu ama 6 gündür yine yapmıyor. Arada kıvranıyo ıkınıyo gibi yapıyo 3 gündür. Karnı mı ağrıyo tutuyo mu bilmiyorum. İki gündür oturma banyosu da yaptırıyorum ama malesef hala kabızız. 4 diş birden çıkarıyo belki ondan da huysuzdur sürekli huysuz da kabızlıktan mı dişten mi ikisinden mi bilniyorum. 13 aylık ama ek gıda işimiz berbat durumda hiçbirşey yemiyor. Günde yarım elma yiyor başka o kadar. Bazen kuru ekmek kıraker veriyorum. Bu tarz seyleri de vermek istrmiyorum hem sağlıksız hem kabızlığı tetikler diye ama tüm gün eline kıraker versem yer ya da kurabiye. Yani yedikleriyle alakalı olabilir kabızlığı çünkü yoğurt meyve sebze çorba yemiyo ne yazıkki.
Durum böyleken gastroya götürmek konusunda kararsız kaldım. Ve özele mi devlete mi götüreyim onu da bilemedim. Sağlık sigortamız var o yuzden özele götürmek bizim için avantajlı gibi ama sırf daha çok para kazanmak için gereksiz işlemlere maruz kalmasından yavrumun korkuyorum üniversite hastanelerinden de sıra alabilmek zor. Aynı sıkıntıyı yaşayan anneler nolur yardım edin. Bu arada fitil kullanmadık hiç. Popoda çatlağı oldugu için ilaç kullanıyoruz. İnşallah derdimi anlatabilmişimdir
Durum böyleken gastroya götürmek konusunda kararsız kaldım. Ve özele mi devlete mi götüreyim onu da bilemedim. Sağlık sigortamız var o yuzden özele götürmek bizim için avantajlı gibi ama sırf daha çok para kazanmak için gereksiz işlemlere maruz kalmasından yavrumun korkuyorum üniversite hastanelerinden de sıra alabilmek zor. Aynı sıkıntıyı yaşayan anneler nolur yardım edin. Bu arada fitil kullanmadık hiç. Popoda çatlağı oldugu için ilaç kullanıyoruz. İnşallah derdimi anlatabilmişimdir