• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kabızlık mahvetti oğlumu...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

seminya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
120
0
96
Adana
slm arkadaşlar ne olursunuz bir fikri olan varmı.... oğlum 2 yaşını dolduracak inşllh ama....1 yıldır kabızlıkla uğraşıyoruz önceleri özel hastaneler hiç b. faydası olmadı....sonra üniversiteye götürmüştük 6 ay tedavi vermişti çok şükür faydası oldu ancak hergün ilaçla yapıyordu oğlum kakasını...doktor artık yavaş yavaş bırakacağız dedi bıraktık ama 3 gün oldu tık yok.....ha şuda var tabi 1 yıl içinde doğal olan ne varsa yaptım ama yokk yokkk yokkkkk offff ne yapacağımışaşırdım oğlumun o haline çoook üzülüyorum:50:

slm arkadaşlar ne olursunuz bir fikri olan varmı.... oğlum 2 yaşını dolduracak inşllh ama....1 yıldır kabızlıkla uğraşıyoruz önceleri özel hastaneler hiç b. faydası olmadı....sonra üniversiteye götürmüştük 6 ay tedavi vermişti çok şükür faydası oldu ancak hergün ilaçla yapıyordu oğlum kakasını...doktor artık yavaş yavaş bırakacağız dedi bıraktık ama 3 gün oldu tık yok.....ha şuda var tabi 1 yıl içinde doğal olan ne varsa yaptım ama yokk yokkk yokkkkk offff ne yapacağımışaşırdım oğlumun o haline çoook üzülüyorum:50:
geçmiş olsun canım,zeytinyağı içir,siyah kuru kaysı kaynatıp içir,bol bol su ver kabız yapacak yiyecekleri uzak tut.Netten kabızlık önlemek için neler yapılabilir diye bak canım,inş düzelir öyle böyle büyüyolar canım

Back