Kabızlık kızlar lütfen bakarmısınız

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.677
3.951
Bebegim 20 gündür kabız ilk oldugunda 5. Gün kendisi yaptı 2 kez sonra tekrar 5 gün yapmadı dr gliserin kansuk yazdi onunla yapabildi oda 1 kez 5 günde bir gliserin kansuk veriyorum kendisi asla yapamiyor daha önceleri gunde 3 4 kez yapardi çok korkmaya başladim gecen hafta kontrolumuz vardi dr birseyi yok dedi gayet guzel gelisimi herseyi dedi ben günde sadece 60 cc mama veriyorum oda gece sutum az geliyor diye sma kullanioduk aptamile gectik acaba omu yapti diye sordum dra aptamil conformil verdi ama oda fayda etmedi delirmek uzereyim cok korkuyorum sizce neden kaynakli olabilir bu kabizlık ?

Kabizligin sebebini bilemeyiz ama 5 gunde bir gliserin vererek bagirsaklarini tetembellestiriyorsunu.zeytin yagi ekleyebilirsiniz mamasina yada sabah uyandiginda ilac niyetine 1 cay kasigi icirebilirsiniz.zeytinyaginin hic bi zarari olmaz korkmayin bende bebegim icin yapmistim

Veriyorum ama asla faydasini gormedim

Veriyorum ama asla faydasini gormedim
Kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp popo deliğini uyarabilirsiniz dokundurarak. Mamaya yeni başladıysanız bağırsakların alışma süreci olabilir. Mama aldığı için su vermen gerekir mi emin değilim bi onu araştırabilirsin. Bacaklarına hareket yaptırın pedal çevirme,bacakları kasıklara çekip indirme birde sıcağa yakın ılık suda bekletebilirsiniz belden aşağısını aklıma bunlar geldi faydası olur umarım.

ben ılk 40 ıcınde verdım de kac gun hatırlamıyorum aksam uyku oncesı 30 luk mama 1 2 cay kasıgı su ıcırtmıstı dr:) her dr bır degıl kımısı verdırmıyo kımısı bobreklerı zorlanır dıyo verdırıyo .

Benimde öyle bi kulak aşinalığım var topikte mama kullananlarda verenler vardı ordan aklımda kaldı herhalde ama emin olamayınca net bişey diyemedim

Alerji acisindan da degerlendirebilirsiniz. Besin alerjisi kabizkik ya da ishal yapabiliyor. Masaj yapmanizi da oneririm. Elinizi gobek deliginin altina koyup, saat yonunde masaj yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…