• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabızlık İştahsızlık stres

ladyagmur1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
9
0
1
25
Arkadaşlar merhaba öncelikle sizi de çok bunalttım biliyorum ama ben içimde ki stresi atamıyorum. Babam 17 şubatta bağırsak ameliyatı oldu. Ben aşırı stres yaptım. 21 şubatta da istem dışı belirtilerim başladı. Tabi benim hayatım boyunca böyle şikayetlerim olmamıştı. Önce midem de gaz oldu sonra aç olduğum halde midem de gaz olduğu için bişey yememeye başladım. Akşamında kabız oldum. Bu sefer kabız olduğum için korkudan bişey yiyemedim. Karnımdan guruldamalar geliyor. Bu kabızlığım günlerdir devam ediyor dahiliye doktoruna gittim anlattıklarıma göre huzursuz bağırsak sendromu dedi. Bundan 1 hafta önce gece artık o kadar korkttum ki. Gece acile gittim. Acilde tomografi röntgen ultrason çekildi. Kan idrar alındı. Temiz çıktı. Hatta kan değerlerimin çok iyi olduğunu söyledi doktor. El ile muayene etti onda da bişey yok dedi. Duphalac diye bir şurup verdi. Duphalac ilk gün beni aşırı ishal yaptı. İkinci gün yine tek tük ishal. Tabi bu süreçte asla iştahım yok. İki gündür de dudaklarım çatladı kurudu. En sevdiğim yemekler dahi olsa önümde yiyemiyorum. Kendimi zorla da olsa sebze yemeklerini az az yemeye çalışıyorum. İki gündür çok zorlayarak azar azar çıkıyorum. Yaptıktan sonra yapamamışım hissi var. Uyuduğum zaman beni ağrıyla uyandıran bişey de yok. Yazmadığım dahiliye doktoru kalmadı. Bir tanesiyle konuştum oda strese bağlı olduğunu söylüyor. Bugün de midemin tam ortasında bir yanma mı ağrı mı çözemedim. Bişey yemediğim için kabız oluyor olabilir miyim? İştahsızlığım neyden kaynaklı olabilir? Sizce ağır bir depresyon mu geçiriyorum? Yoksa altında bir şey olabilir mi? 13 martta tekrar dahiliye randevu aldım. O kadar çok stres yapıp düşünüyorum ki. İnternetten sürekli araştırıyorum hep kötü hastalık çıkıyor karşıma bu sefer daha da çok stres yapıyorum.

Merhaba, çok geçmiş olsun. Semptomlarınız tamamen strese bağlı mideye vurmuş gibi duruyor. Sizi ne rahatlatıyorsa ona yönelin lütfen. Yürüyüş, dua vs

Back