Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve Yardım lütfen oglum 60 günlük ve kakasını rahat yspamıyor 2,3 günde bir yapıyor ondada sürekli emzirmeden önce. damla veriyorum sizce bu normalmi kendini çok sıkıyor yavrum
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve Yardım lütfen oglum 60 günlük ve kakasını rahat yspamıyor 2,3 günde bir yapıyor ondada sürekli emzirmeden önce. damla veriyorum sizce bu normalmi kendini çok sıkıyor yavrum
merhaba öncelikle geçmiş olsun aynı sorunu bizde yaşadık ilaç kullanmak zorunda kaldık 1 haftayı buluyordu kaka yapması önce doktora gitmeni tavsiye ederim ilaç verirse mutlaka kullan.onun dışında bizim doktorumuz 15 günden sonra bebeğe ıhlamur ve rezene verebilirsin demiştikabızlık için ıhlamur iyi geliyor bağırsakları yumuşatırmış hem de rahatlatır.biraz daha zaman geçse bebeklerde armut birebir geliyor saha sonra inşallah olmaz böyle bi sorunun olursa armut yedirmeni tavsiye ederimbirde unutmadan bi çay kaşığı zeytnyağı içir ve poposuna sür.acil şifalar
Çok teşekkur ederim yardımların için doktor damla verdi ama fayda etmedi bırde bebekler için rezene çayıda verdim oda işe yaramadı dedigin gibi zeytin yagı içiriyorum arada poposunada sürüyorum hatta 3 gün önce fitil koydum oda işe yaramadı kafayı yigcem artık bırde dedıgın gibi ıhlamuru denıcem umarım iyi gelir
:26: