Merhaba arkadaslar
kabizlik da bir hamilelik belirtisi olabilirmi?? yaklasik 3 haftadir bol su ictigim ve kabizlik yapacak herhangi birsey yemedigim halde kabizlik sorunum var. ve yine 3 haftadir sag yumurtaligimda bir anlik bir agri yoklayip kayboluyor. 5 gündür adet de görüyorum fakat normalinden farkli, kahverenkli.. bugün test yaptim negatif cikti. adetliyken yapilan test bir sonuc verirmi??
bu husus da bilgisi olan varmi?
adetliyken yapilan testin de diger zamanlardan farki yoktur,yani dogru sonuc verir.Kabizlik hamilelik doneminde cok sik rastlanan bir sikayet olmakla birlikte,ilk haftalarda yasanan kabizligin hamilelikle ilgisi pek yok bildigim kadariyla.
Merhaba arkadaslar
kabizlik da bir hamilelik belirtisi olabilirmi?? yaklasik 3 haftadir bol su ictigim ve kabizlik yapacak herhangi birsey yemedigim halde kabizlik sorunum var. ve yine 3 haftadir sag yumurtaligimda bir anlik bir agri yoklayip kayboluyor. 5 gündür adet de görüyorum fakat normalinden farkli, kahverenkli.. bugün test yaptim negatif cikti. adetliyken yapilan test bir sonuc verirmi??
bu husus da bilgisi olan varmi?
arkadaşım merhaba öncelikle..bende 2 aydır kabızlık dahi yüzlerce gebelik belirtisi yaşadım ama değilmişim..o kadar kendimi dinledim ki şimdi5 gün geçti adet olamıyorum :çok üzgünüm:
sana tavsiyem cnm istiyosan bebiş hiç vücudunu inceleme içini ferah tut ve sabırlı ol inşallaah en kısa zamanda hamile kalırsın ben bundan sonra hiç düşünmiycem oluruna bırakcam eminim o zaman daha rahat hamile kalabilirizz :CüvCüv:
arkadaşım adetinden 10 gün sonra yaptığı testte çıktı hamile olduğu ...adetten 1 hafta sonra bile çıkmadı...sen tekrarla canım...kabızlık net bir belirti değil bana göre hava değişimi bile buna sebep olabiliyo ...istiyosan inşallah hamişsindir ...
evet bir bebis istiyorum, takinti da yapmiyorum cok sükür ama hic bu kadar uzun zaman kabiz olmamistim onun icin merak ettim.. vakti zamani gelince Allah isteyen herkesin gönlüne göre hayirli bir evlat verir insallah.. yardiminiz icin tesekkkürler...