- Konu Sahibi Narinkizim
Merhaba 2,5 yasindaki kızım sık sık kabiz oluyor ve kabiz olduğu zamanlar özellikle geceleri ateşi yükseliyor acaba tuvaletini yapamayip kendini sıktığı icin mı bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kabızlık genelde anüste tahribata yol açtığı için bu tür mikrobik durumlarda ateş yapıyor.. kaşıntı, yara, çatlak var mı anüste acaba? mutlaka doktora gidin.. yüksek ateş çok önemli.. ilaç kullanmıyor musunuz kabızlık için?
kabızlık genelde anüste tahribata yol açtığı için bu tür mikrobik durumlarda ateş yapıyor.. kaşıntı, yara, çatlak var mı anüste acaba? mutlaka doktora gidin.. yüksek ateş çok önemli.. ilaç kullanmıyor musunuz kabızlık için?
kasinti varsa kesin catlak vardir evet..zeytinyagli yiyecekler de cok iyi geliyor.. hatta biraz pamukla catlagin yumusamasi icin 2-3 saatte bir anusede zeytinyagi surun.. cok rahatlatir.. aslinda icirebilirizseniz 1 kasik zeytinyagi da faydali olur... Allah sifa versin.. kabizlik cok kotu.. kac yasinda bilmiyorum bebisiniz ..kucuk bir legene sicak-ilik arasi su yapin otursun 20 dakika yarim saat hergun. buda catlaga iyi gelir.. cunku catlaktan dolayi tuvaletini yaparken caninin acidigini bildiginden psikolojik olarak tuvalet istegini azaltip kabizliga iyice sebebiyet verebilir..
slm bende aksaray dayım ve hamileyim bebek kıyafetlerine ihtiyacım var alacak durumda değilim yardımcı olursanız sevinirim aksarayın neresi hangi okulda öğretmenlik yapıyo sunuz
Anestol pomat ile beyaz vazelin sürüyorum zeytinyağını da sabah aksam içirmeye çalışıyorum esim bugün corekotu yagi almış onu verdim acı dedi ama yapacak bir sey yok daha kucuk 2,5 yasını yeni geçiyor bence de anus acidigi icin yapamıyor babası bugün doktora götürdü bogazinda iltihap var deyip bir sürü sey yazmış ama en ateşin anusteki yirtiktan kaynaklandığını düşünüyorum o kotu olunca ben daha kotu oluyorum
Ilginiz için çok teşekkür ederim ışte birkaç ufak kıyafet yeterli olur sezeryan olacağım hastaneye götürecek kadar olsa yeter dediğiniz kişi ile nasıl temas kurarım özel den mesaj atamıyorum size telefonu mu vermek istemiştim hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi iki oğlumu okuttuyoruz öğretmen ve polislik o yüzden maddi çok zor günler geçiriyoruz
Merhaba zannedersem bahsettigim arkadasla gorusmusunuz çünkü ondaki kıyafetler kiz kıyafeti ancak size erkek kıyafeti gerekliymis galiba ama forumdan cocuk büyütme bolumunden ikinci el ve takas bölümünde kalanlar başlığıyla TDS kodlu bayan
kabızlik ateş değil ama İYE yapar mesanenin tam boşaltılmasını sekteye e
Esim doktora götürdü gecen gun ateşin Boğaz'dan kaynaklandığını boğaz iltihabı olduğunu söylemiş antibiyotik ve ates düşürücü vermiş ama bana boğaz iltihabı inandırıcı gelmedi ates iki gun sonra gecti ama makasını yaparken acıyor diye ağlaması da gecti yani ates anusteki yirtiktan mı yoksa bogazdaki iltihaptan mı anlayamadım şükürlerer olsun gecti ama sık sık bu durumu yasıyoruz bu arada kabizlik icin çörek otu yagi aldık umarım ise yarar