• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabızlığa çare ararken paspas sapıyla öldü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Kabızlığa çare ararken paspas sapıyla öldü
İbrahim G.Ö. kabızlık sorununa sabunlu paspas sapıyla çare arayınca rektum yırtılması nedeniyle öldü
Sitene Ekle
kabizliga-care-ararken-paspas-sapiyla-oldu-6225040.Jpeg

İstanbul'da yaşayan İbrahim G.Ö. (54) kabızlık sorunu nedeniyle 4 gün tuvalete çıkamayınca rahatsızlığını kendi yöntemleriyle çözmek istedi. İddiaya göre; lavaboda bulunan paspas sapının ucunu sabunlayarak kayganlaştıran İbrahim G.Ö.(54) üzerine oturmaya çalıştı. Ayağı kaydı. Paspas sapı, makatından içeri girdi. Ağır yaralanan İbrahim G.Ö. "Rektum yırtılması" teşhisiyle kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

'KİLOLARI NEDENİYLE KAYDI'
Eşi, ifadesinde "Yüzü bembeyazdı. Tuvaletini yapmaya yardımcı olabileceği düşüncesiyle banyoda bulunan paspas sapının ucunu sabunlayarak makatından sokmuş. Bu esnada ayağı kaymış. Kilolu olmasının da etkisiyle yere düşmüş ve paspasın sopası makatından içeriye girmiş. Rektum yırtılmasından hayatını kaybetti" dedi.

http://www.milliyet.com.tr/kabizliga-care-ararken-paspas-gundem-2140141/

bu nasıl bir ölüm ya... kabızlığa böyle mi çare bulunur...

Yani cozulebilicek biseyken adamın hayatına sebep olmus.. şaşırtıcı gerçekten

keşke bir doktora görünseydi ilaç filan verirlerdi

Sabunu anladik da..paspas??? Sapi???
Ah dayicim ya....gideydin bi eczaneye :(

Ayyyy betim benzim attı olayı hayal edince, kanım çekildi resmen..

Allah rahmet etsin ne denirki...

yazık ya ölümünde hayırlısını versın Rabbım. boyle cahılce seylere nasıl ınanıpta yapıyorlar anlamak guc. eczane var hastane var saglık ocagı var.

zeytinyağı süreni falan duydum da sabunlu sopayla dürtükleyeni hiç duymamıştım. irkildim

ülkemde sıradan bir gün daha... şükür bu günde gülsek mi ağlasak mı haberi meydana geldi

Bana inandırıcı gelmedi nedense. Eşi yalan söylüyor gibi. Müge anlıya bağladım

Böyle ilginç ölümler olabiliyo.. Sorunun çözümü; bi avuç kayısıya bakardı bey amca.. Allah rahmet eylesin..

Back