Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Kabızlığa Acil Çözüm Lütfen?

Dr ayakta karın grafısınde bı seyler gordu.ama ultrasonda sorun yoktu. Kannve idrarda da cıkmadı bır sey. Bılmıyorum. Bırazdan gidicem tekrar.

öyle hemen bir dr amelıyat demesiyle o masaya yatma cnm
ilk kabızlıkta kım amelıyat olmuş allah aşkına saçma yanii,

baska dr da git lütfen

Duphalac diye bir şurup var aşırı bozuyor mideyi. Ne var ne yok temizliyor. Wc ye zor yetisiyorsun. Hamilelikte yasadim. O zaman vermisti doktor

Bir de gercekten zeytin yağı da ise yarıyor.

Kesinlikle magnezyum tozu iç suya karıştırarak akşam yatmadan önce eczacidan 8 9 yi gibi bi fiyata alirsin inan çok işine yarayacak

İlaç kullanmayı sevmiyorum, bağırsak boşaltıcı ilaçlar bağırsak florasını bozduğu İçin ama aynı zamanda kronik kabızım. Hamilelerin de kullanabildiği bağırsak yumuşatıcı şurup var onu kullanıyorum

Bağırsak dugumlenmesi gibi birseyse sakin sakin bek... İlacını kullanma Dr. Danış öyle kullan.Zeytinyağli yemekler, bol lif,yoğurt,su makat bölgesine zeytinyağı sürebilirsin Dr .tavsiye etti bana dişkilamayi kolaylaştırıyor
Geçmiş olsun.

eger kabiz degilde bagirsak dugumlenmeniz varsa kendi kendinize ilac kullanmamalisiniz cok zararli
yigenimde bagirdak dugumlenmesi oldugundan birwz ziplatin demisti acilmazsa ameliyat demisti ziplatarak actik biz sizde deneyin

2 tane acı çehre tohumunu sabah aç karnına çiğneyip yutup üstüne 2 bardak su için sakın dışarı çıkmayın 10 dk sonra wc ye yetişemezsiniz olanlar olur alimallah

Magnesie calcinee kesinlikle.Benim kedimin bagirsaklari hic calismiyordu.3 sene bu ilacla yasattik.Zarari yok yani.
Simdi hamileyim ve devamli yatmak zorundayim.Haliyle hareket yok ve kabizlik yasaniyor.Yanlislikla 1 bucuk olcek attim suya.3 gun tuvaletten cikamadim.Deneyin mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…