• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Kabızlığa Acil Çözüm Lütfen?

öncelikle gebel cerrah görsün
olurda tıkanma veya düğümleme varsa laktasif ilaçlar işinizi zorlaştırır.

Bir günlük yapılacak çok şey var ama bence bir süreliğine düzene sokun

Sabah kalkar kalkmaz ballı ılık su için

Öğlen yemek arasında 3-5 tane kuru kayısı yiyin mesela yada sabah icebiliyorsaniz bir kaşık zeytinyağı için ...

Bunlar fayda sağlar

Bu süre kepekli ekmeğe geçin

Ben mesela kepekli ekmek yedim mi daha çok çıkiyorim tuvalete

Umarım geçer ..

Ama bu derece kötü ise durum doktorun bir ilaç vermesi gerekirdi aslında

Bencede bekonıs kullan iç 4 yada 5 saat sonra lavaboya çıkarsın canım

Size onerilen ilaclarin hic biri durumunuza iyi gelmez anlik care olur sonrasinda daha kotu olursunuz. Ilac yada sinameki sakin kullanmayin ztn can cekisen bagirsaklar iyice ölür
Marketlerde probiyotik mayalar var onlar ile yogurt mayalayin
Ev yapimi sirke icin
Elma cayi, kuru kayisi olabilir
Bol bol su icin
Zeytinyagi su an size faydali olabilir

Selam Herkese.
Doktor bağırsak amelıyatı olmam gerekebılecdgını soyledi ama cok korkuyorum. Kendı kendıne gecse keske belkı tavsıyelerde bulunursunuz.
Sikayegim devam edelı 4.gün. Kabızım.
Ilk gun asırı asırı sancı cektim. Birden gelen sancı gogsume yukseldi. Dr a gittim acılde serum verdıler..ıkıncı gun aynı sıklıkta degildi ama sikayetiö vardı dahılıyeye gittim.tetkık tahlil va. Ucuncu gun anı gaz sancıları gitti.ama siskinlik kabızlık devam. Süreklı ufak ufak gegiriyorum sessizce.bı sey yedıgım de yok.

Ultrason temız cıktı.kan idrar temız cıktı.karın grafısınde bıseyler gordu.bahırsak dugumlenmesı veya tıkanması olabılır dedi.genel cerraha gonderdi yarın gidicem cok korkuyorum.

Kabızlıktan bı sekilde kurtulan var mı?? Umarım vardır duacınız oluruö..

Bol su
Karalahana
Zeytinyağı
Ev yoğurdu
Düzenli uyku
Yürüyüş
Yürüyüş
Yürüyüş

Şu aşamada laksatif etkisi olan hiç bir ilacı almayın pişman olursunuz

Bu arada yazmayı unutmuşum imkanınız varsa alaturka tuvalet kullanın bu barsaklar için çok faydalı
Alaturka tuvalet yoksa da ben mesela çocuk tabureleri var onu kullanıyorum.
Resmi de ekleyeyim oturma bu şekilde olmalı.

Eklentiler

• _20190925_105013.JPG
    _20190925_105013.JPG
    49,8 KB · Görüntüleme: 25
Aktardan acı çehre tohumu doğal tane karabiber gibi görünüyor bol su için yedikten sonra
Bu çok fena karın ağrısı yaptırıyor insana siz hiç denediniz mi ben bir gün aldım daha içmem yani o drece

Burda bir arkadas cocuguna cig kabagi rendeleyip yediriyormus. Umarim ise yarar sizde de.

İlk 2 3 gün yapıyor sonra alışıyorsun bende öyle oldu bağırsak hızlandırıcıların hepsi Malesef bu ağrıyı yapıyo
Ben başka denemedim ama bu çok şiddetli karın ağrısı yapıyor tavsiye etmem yaklaşık bir gün sürekli tuvalete çıkıyor sunuz hemde sürekli ...bir günden fazla da kullanmadım çünkü halsiz bıraktı beni

Selam Herkese.
Doktor bağırsak amelıyatı olmam gerekebılecdgını soyledi ama cok korkuyorum. Kendı kendıne gecse keske belkı tavsıyelerde bulunursunuz.
Sikayegim devam edelı 4.gün. Kabızım.
Ilk gun asırı asırı sancı cektim. Birden gelen sancı gogsume yukseldi. Dr a gittim acılde serum verdıler..ıkıncı gun aynı sıklıkta degildi ama sikayetiö vardı dahılıyeye gittim.tetkık tahlil va. Ucuncu gun anı gaz sancıları gitti.ama siskinlik kabızlık devam. Süreklı ufak ufak gegiriyorum sessizce.bı sey yedıgım de yok.

Ultrason temız cıktı.kan idrar temız cıktı.karın grafısınde bıseyler gordu.bahırsak dugumlenmesı veya tıkanması olabılır dedi.genel cerraha gonderdi yarın gidicem cok korkuyorum.

Kabızlıktan bı sekilde kurtulan var mı?? Umarım vardır duacınız oluruö..
Öncelikle günaydın. Başka bir doktora daha görünmenizi tavsiye ediyorum. Kabızlık için sabah uyanır uyanmaz ılık bol su içiyorum eğer sigara kullanıyorsanız suyu içip üzerine sigara içip geliyor genelde ben bir de cappy kayısı meyve suyunu içiyorum.

Haslanmis patates
Bol bol yiyin
Hizli sekilde etki eder mi bilemiyorum aslinda ama iyi geliyor gercekten.

Back