Kabartma tozlu test

Afitab_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
978
309
Kizlar karbonatla hamilelik testi yapiliyormus digal amma bende karbonat degil kabartma tozu var. Aralarindaki fark ne?
Ben simdi hamilelikten supheleniyorum ve elimdekini kullandim. Limon pozitif cikti, kabartma tozu da iyice kopurdu. Aranizda hamile olmayan varsa o da kabartma tozuyla yapsin da kopuruyormu bana bi haber verin bi zahmet

Canim hic itibar etme o testlere. Inan tutmuyor. Idrarinin asit derecesine gore bile degisir sonuc. Ben hamile degilken kac kere denedim hep hamile cikti.
Ayrica kabartma tozuyla karbonatin kimyasi cok farkli.

Canim hic itibar etme o testlere. Inan tutmuyor. Idrarinin asit derecesine gore bile degisir sonuc. Ben hamile degilken kac kere denedim hep hamile cikti.
Ayrica kabartma tozuyla karbonatin kimyasi cok farkli.
Eveet farkettim. Suya attim o da asitlendi ozaman yani dusun artik..

Bugün kabartma dozuylada domestoslada denedim doğruysa hamileyim :))) bide idrarini bardaga koyup beklet dediler 4 5 saat üstunde beyaz tortu yüzerse hamilesin dediler oda oldu :)) hahaha allam ne günlere kaldik

Kizlar karbonatla hamilelik testi yapiliyormus digal amma bende karbonat degil kabartma tozu var. Aralarindaki fark ne?
Ben simdi hamilelikten supheleniyorum ve elimdekini kullandim. Limon pozitif cikti, kabartma tozu da iyice kopurdu. Aranizda hamile olmayan varsa o da kabartma tozuyla yapsin da kopuruyormu bana bi haber verin bi zahmet
Ben esimede kendime de yaptim bu testi ikimizde hamile ciktik:KK53:

Ben idrar testi alıp yaptım eczaneden o bile yalan çıktı. Kaldı ki limon karbonat :KK70:

benim 1 hafta olacak neredeyse kahverengi lekelenmem devam ediyor kan testi negatif idrar testi negatif adetim 1 gün geçti. geçen hafta yaptırmıştım kan testini

Hayırlı olsun canım ikinize de :KK48: ben bide şeker testi yaptim sabah. Yaa hepsi de yazdiklari gibi çikiyo bi umut işte ne bilim amaaannn
Saol cnm :) seker testini bende duydum birde dis mavunu testi var ama cok sacma gwliyor bana ben yapmiyorumm artik

X