- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yakışana mutlaka babette çok güzel durmuştur ama ben bugüne kadar hiç babet giymedim. nedense sevemedim de bir türlü. normalde beğendiğim model olsa bile kendime alıpta giyemedim :umursamaz: ve şimdi bende düşünüyorum ne yapıcam diye. bilmiyorumkismile:uhm:
bunu çok sevdimmopuyorumnanaktan
![]()
Bende bunu begendim yani benim boya bu bile azda hadii neyse ..kaydirigubbakcemile3
Babet giysem gelinlik yakısmaz zaten boy fakiriym de accuk ..:umursamaz:
![]()
Bende bunu begendim yani benim boya bu bile azda hadii neyse ..kaydirigubbakcemile3
Babet giysem gelinlik yakısmaz zaten boy fakiriym de accuk ..:umursamaz:
cnm bende çok bğenerek ekledim bunu
bende çok topuklu giyicem var birkaç yerde gördüm 14 cm topuğu öyle alıcam kısmetse boy olmayınca mecbur napalım
weddingphotographersağol cnm
cnm bende çok bğenerek ekledim bunu
bende çok topuklu giyicem var birkaç yerde gördüm 14 cm topuğu öyle alıcam kısmetse boy olmayınca mecbur napalım
weddingphotographersağol cnm
Canım ayak seklide cok önemli benim ince degildir ayaklarım ..Bakalım artıkk:hulya:
Canım ayak seklide cok önemli benim ince degildir ayaklarım ..Bakalım artıkk:hulya:
cnm bende de aynı problem var ayaklarım taraklı yanlardan sıkıyor bazı ayakkabılar çok rahat olması gerek bizim ayakkabılarımız inşallah buluruz