- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
-
- Konu Sahibi wanderlust
Hindistan cevizi yağı öneririm. Soğuk sıkım olursa hem besliyor hem yatıştırıyor. Yağı sürüp en az yarım saat beklettikten sonra 1 kez şampuanlıyorsunuz. Çok şampuan yağın etkisini alıyor.
Benim saçlarımda aşırı kabarıyor ve şekil almıyordu. Elseve mücizevi kremini aldım. Duştan sonra çok az sürüyorum uçlarına. Kabarmıyor, elektriklenmiyor ve artık daha kolay şekil alıyor. Kıvırcık saç içinde aynı etkiyi gösterir mi, bilmem.Ama denemenizi öneririm.
bahsettiklerinize hiç bakmadım. ben soğuk sıkım olmasına, katkısız olmasına dikkat ettim. Kullandığım aynı zamanda yenilebiliyorda. kozmetiktekiler hakkında bilgim yok açıkcasıKozmetik mağazalarında kavonoz içinde olanlar var onu mu diyorsunuz? Bebek yağı da tavsiye edildi denediniz mi
tam belli olmuyor ama elektriklenmeyi önlediği belli oluyor sanırım elsevenin :)
çok çok teşekkür ederim sizinki de eminim çok güzeldir. Önerdim ama umarım memnun kalırsınız. SevgilerleÇok güzel görünüyor saçlarınızelseve alabilirim öyleyse
DUŞTAN SONRA KERATİN YAGI ISLAK SACA SÜRERSEN ELİNE BİRAZ SIKIP EŞİT ŞEKİLDE DAĞITIRSAN KURUYUNCA KABARMIYORMerhaba kızlar benim saçlarım baya kabarık ve kıvırcık. Kabarıklığını alacak şampuan krem veya serum tavsiyesi olan var mı?
Keratin bildiğim kadarıyla bukleleri bozuyor yani bana yaramıyor hiçDUŞTAN SONRA KERATİN YAGI ISLAK SACA SÜRERSEN ELİNE BİRAZ SIKIP EŞİT ŞEKİLDE DAĞITIRSAN KURUYUNCA KABARMIYOR