Kabarık saçlar için kozmetik tavsiyesi

wanderlust

💕
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
1.083
1.243
Merhaba kızlar benim saçlarım baya kabarık ve kıvırcık. Kabarıklığını alacak şampuan krem veya serum tavsiyesi olan var mı?

Hindistan cevizi yağı öneririm. Soğuk sıkım olursa hem besliyor hem yatıştırıyor. Yağı sürüp en az yarım saat beklettikten sonra 1 kez şampuanlıyorsunuz. Çok şampuan yağın etkisini alıyor.

Benim saçlarımda aşırı kabarıyor ve şekil almıyordu. Elseve mücizevi kremini aldım. Duştan sonra çok az sürüyorum uçlarına. Kabarmıyor, elektriklenmiyor ve artık daha kolay şekil alıyor. Kıvırcık saç içinde aynı etkiyi gösterir mi, bilmem. Ama denemenizi öneririm.

Kozmetik mağazalarında kavonoz içinde olanlar var onu mu diyorsunuz? Bebek yağı da tavsiye edildi denediniz mi

Ben elseve şampuan ve kremini ve hatta maskesini kullanıyorum. Ama o dediğiniz ürünü almamıştım bi onu da deneyeyim

Kozmetik mağazalarında kavonoz içinde olanlar var onu mu diyorsunuz? Bebek yağı da tavsiye edildi denediniz mi
bahsettiklerinize hiç bakmadım. ben soğuk sıkım olmasına, katkısız olmasına dikkat ettim. Kullandığım aynı zamanda yenilebiliyorda. kozmetiktekiler hakkında bilgim yok açıkcası

syossun kıvırcık saçlar krem ve şampuanı var ben de hiçbir işe yaramadı. Memnun kalmadım ama elseve mucizevi saç kremine bayıldım hem buklelerim belirginleşti hem de elektriklenme kalmadı aynı zamanda hindistan cevizi ve aloe verayı karıştırıp maske olarak uyguluyorum o da elektriklenmeyi önlüyor ben de. bir de got2b elektriklenmeyi önleyen saç kreminden de aşırı memnun kaldım.

tam belli olmuyor ama elektriklenmeyi önlediği belli oluyor sanırım elsevenin :)

Eklentiler

• index.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…