Canım merhabalar benimde senin gibi ince telli saçlarım var..
Öncelikle söyleyeyim ki her saç tipi ayrı deneye yanıla buluyorsun her önerme sana olamayabilir.Bende çok denedim aldım , sonunda buldum sanırım..
Şampuan olarak Silikonsuz Syoss Yoğun Hacim kullanıyorum Ayrıca Saç Kreminide kullanıyorum Özellikleri şu:
Syoss Profesyonel Performans İnce Telli & Güçsüz Saçlar İçin Şampuan
Profesyonel kalitedeki Syoss saç bakım serisi kuaför ve saç stilistleri tarafından test edilmiştir. Özel içeriklerle geliştirilmiş üstün performanslı formül ile bakımlı saçlar.
Yoğun Hacim Şampuan
Gözle görülür hacim ve kökten uca güçlendirici mükemmel bakım serisi. Syoss Yoğun Hacim Şampuanı, saçlarınızı kökten uca güçlendirir, ağırlaştırmadan temizler ve özgürlüğünü kazandırır.
Güçlü saçlar ve kökten uca gözle görülür hacim artışı.
Ağırlaşmadan hacim kazandıran nazik temizlik.
Pürüzsüz görünüm ve sağlıklı parlaklık.
Banyodan çıkınca nemli saçlarıma Johnsons Baby Bebe Yağı'ndan sadece 2 damla elimle alıyorum ovuşturuyorum ve saç diplerime değdirmeden saçımda mıncıklıyorum bu kesinlikle kabarıklığı ve elektiriklenmeyi tamamen yok ediyor ama unutma çok az bi damla alcaksın.
Saç kesimine gelince şuan saç kesimini bilmiyorum ama bence zaten zor uzayan saçların var o saçlarını bence bi daha kestirme, Kuoföre git ve her saniyesinde uyar sadece uçlarından 1 - 2cm yoksa kötü olur diye tehdit et başka türlü olmuyor kestikçe kesiyorlar Keserken sen dikkat et hatta saçlarım sana emanet deme aman ha.Saç uçlarından aldırdığın için saçların kendine gelir.
Şekil olarakta yanlar ve katlar kısa olmayacak şekilde birbirine orantılı , oval kesim kestir.Katların kısa olmasın çokta olmasın sadece hacim amaçlı.
Umarım yardımcı olabilmişimdir başka sorun varsa cevaplayabilirim..