Saç Kesim Şekilleri Kabarık saçlar için etkili çözüm konusunda bilgi verebilirmisiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pinkstick

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
12
0
36
Balıkesir
Lütfen yardım edin yani artık dışarı çıkmaya utanıyorum.
Saçlarım dalgalı, ince telli ve kabarık ! Kabarıktan ziyade elektrikleniyormuş gibi sürekli uçuşuyorlar
Artık dışarı çıkmaya utanır oldum, sürekli topluyorum, açmaya da utanıyorum yani. Şuan omuzumdan 2-3 santim aşağıda, uzamasını bekliyorum belki dalgaları açılır da kabarıklığı söner diye ama saçım çok yavaş uzuyor 1 yılda anca 2-3 santim. Bunun içinde turp suyu falan deneyeceğim. Şimdi benim size sormak istediklerim şunlar;

Öncelikle saçımı uzadıktan sonra kestirmeyi düşünüyorum ama boydan değil, kat attırıcam ya da böyle mi kalsın ?
Şu elektriklenmeyi önleyecek bir şey söyleyin lütfen artık bıktım, saç hiç parlak gözükmüyor. Yağ, krem sür falan demeyin zaten saçım çok çabuk yağlanıyor Lütfen şu kabarıklığa bir çözüm :/
Ve son olarak ; şuan Elidor kullanıyorum, saçım genelde çok yumuşak Elidor daha bir yumuşak yapıyor, iyi geliyor ama değiştirmek istiyorum, siz hangi şampuanı önerirsiniz ?

Yardım edin, öyle bir durumdayım ki, kendimi rezil hissediyorum, herkesin saçı bu kadar güzelken ben kendimden utanıyorum, lütfen

cnm az once de bı baslıga cevap olarak yazmıstım ama benım saclarımda aynı senınkıler gıbıydı ınce tellı yaglı dalgalı ama cok hos bı dalgası yoktu acıkcası elektrıge kapılmıs gıbım bırseydı sonra bende burdan bı kac taktık ogrendım bırseye benzedıler bıraz saclarım. kabarmaması ve sekıl alması ıcın sac kopugu kullanıyorum onu soyleyım oncelıkle. sekıl vvermeye gelınce banyodan sonra sacınıza neler yapıyorsnuz konusuna bakmanı tavsıye ederım ordan guzel seyler ogrenırsın. kesım olarakda cok katlıyı kesınlıkle tavsye etmem ustler cım adam oluyo altlar kedı kuyrugu gıbı oluyo malesef sac ınce tellı olunca. cok az uclara kat verdırmek ıstersen veya duz kesım onerırım. bende pazartesı gunu kestırdım yenı oval kesım yaptırdım memnunum sımdılık

Canım merhabalar benimde senin gibi ince telli saçlarım var..
Öncelikle söyleyeyim ki her saç tipi ayrı deneye yanıla buluyorsun her önerme sana olamayabilir.Bende çok denedim aldım , sonunda buldum sanırım..

Şampuan olarak Silikonsuz Syoss Yoğun Hacim kullanıyorum Ayrıca Saç Kreminide kullanıyorum Özellikleri şu:

Syoss Profesyonel Performans İnce Telli & Güçsüz Saçlar İçin Şampuan

Profesyonel kalitedeki Syoss saç bakım serisi kuaför ve saç stilistleri tarafından test edilmiştir. Özel içeriklerle geliştirilmiş üstün performanslı formül ile bakımlı saçlar.

Yoğun Hacim Şampuan

Gözle görülür hacim ve kökten uca güçlendirici mükemmel bakım serisi. Syoss Yoğun Hacim Şampuanı, saçlarınızı kökten uca güçlendirir, ağırlaştırmadan temizler ve özgürlüğünü kazandırır.

• Güçlü saçlar ve kökten uca gözle görülür hacim artışı.
• Ağırlaşmadan hacim kazandıran nazik temizlik.
• Pürüzsüz görünüm ve sağlıklı parlaklık.

Banyodan çıkınca nemli saçlarıma Johnsons Baby Bebe Yağı'ndan sadece 2 damla elimle alıyorum ovuşturuyorum ve saç diplerime değdirmeden saçımda mıncıklıyorum bu kesinlikle kabarıklığı ve elektiriklenmeyi tamamen yok ediyor ama unutma çok az bi damla alcaksın.

Saç kesimine gelince şuan saç kesimini bilmiyorum ama bence zaten zor uzayan saçların var o saçlarını bence bi daha kestirme, Kuoföre git ve her saniyesinde uyar sadece uçlarından 1 - 2cm yoksa kötü olur diye tehdit et başka türlü olmuyor kestikçe kesiyorlar Keserken sen dikkat et hatta saçlarım sana emanet deme aman ha.Saç uçlarından aldırdığın için saçların kendine gelir.
Şekil olarakta yanlar ve katlar kısa olmayacak şekilde birbirine orantılı , oval kesim kestir.Katların kısa olmasın çokta olmasın sadece hacim amaçlı.

Umarım yardımcı olabilmişimdir başka sorun varsa cevaplayabilirim..

Syoss`la ilgili internette pek olumlu şeyler görmedim. Bende cesaret edip alamadım ama belki denerim. Bebe yağını alıp kullanıcaktım ama çok yağlandırdığını duydum, saçlarımı yıkamaktan bıktım, bazen 2 günde bir bazen her gün yıkıyorum. Kabarmasa iyi ama kabarıyor ve böyle olunca parlamıyor,

Dediğim gibi her saç tipine göre farklılık gösterir.Herkesin yorumu farklıdır saç tipine göre.Ben bebe yağını ilk sürdüğümde o kadar yağlı yapmıştım ki saçlarımdan çıkaramamıştım sonra buradaki yorumları okudum çok çok az sadece 1 2 damla yeterli ve saçların ipek gibi hiç kabarmıyor ışıltılı.Çoğu kişinin işine yaradı.Kesinlikle tavsiye ederim.
Şampuanı deneye yanıla bulacaksın.Ama ince telli bir saçın olduğu için hacim veren şampuanlardan kullan.
Arkadaşım Pantene Aqua Light'ın hem şampuanını hem kremini kullanıyor çok memnun oda sana göre tavsiyemdir.

cnm öncelikle bu kadar dert yapma kendine. çünkü saçlarımız bizim ruhumuzun aynasıdır. pskikolojimiz iyise daha canlıdır stresli olduğumuzda ise donuk cansızdır ve dökülür. senin yaşadıklarını bende yaşadım. saçlarımdan su an çok memnunum ve çok hızlı uzuuyorlar. ilk başta beslenmene dikkat et. istersen c vitaminiyle kombin suda eriyençinko tabletler içebilirsin. kendini sev. plesanta adında bitkisel bi şampuan var. bnm çok işime yaradı. yumuşacık yapıyor. bikaç ay böyle dewam ettikten sonra gliss e geçtim. bence marketlerden alabileceğin en iyi şampuan. bi de gliis in yoğun onarıcı maskesini kullanıyorum. 1d yeterli. banyodan çıktıktan sonra da glisin sıvı kremini azıcık uçlarına sıkıyorum. haftada 2 defada selective in keratinli saç kremini kulanıyorum yıkamıyorum onu ve hiçyağ sornum olmuyor artık. saçlarımı kuruturken de karmakaışık diil tarakla kurutuyorumki şekilsiz dalgalar olmasın diye. bunlar bakım içi önerilierim. şekillendirme için bende hem köpük kemde bebk yağını mantıklı buluyorum. ikisinide b idene ve kendine uygun olanı seç.veeeee sakın saçlarını katlı kestırme :)

bi şey daha... saçlarını cnladırmak ve uzatmak için duyduğun herşeyi kafana sürme sakın. bi haft turp suyu yapıp olmadı galba diyip sarımsak kürüne falan geçme sakın cnm. yararı olcağına zararı olur ve uzaması dahada gecikir. çünkü farklı kürler farklı etken maddeler içerir ve peşpeşe zamanlarda denenince birbirini nötralize eder. bunun yanında saç köklerine zarar bile verebilir.inşallah istediin sonuca ulaşırsın

kesinlikle BİOPLAS kullan derim! ben normalini kullanıyorum.sen yağlı saçlar için olanını alırsın.ama emin ol normali bile saçları iyileştirmede yetiryorda artıyor bile!

saçlarında çabuk uzuyor bunu gözle görülür bir biçimde göreceksin,bi dene canım faydası olur zararı olmaz emin ol,benden tam not !

bende kullandım sysoss güzel ama çok döküyor saçları. wellanınşampuanını kulllanıorum oda güzel. saç tipine göre almak lazım sysossdan da memnunum saç kremi ve şampuan ayrı ayrı kullanıyorum. önceden çok mattı saçlarım şimdi 2 aydır sysoss ve wella kullanıyorum saçlarımın rengi geldi yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…