Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kabarık model mi? Daha zarif bir abiye mi?

my_everything

saglicakla gel yavrum...
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
2.422
10
158
36
kızlar nişan için bir türlü karar veremedim
herkes nişanında kabarık al farklı ol diyor tamam doğru ama çok şatafatlı geliyor o modeller gözüme
sizce kabarık modelmi zarif bir abiyemi? bide netten gördüğüm kadarıyla
yarı kabarık balık etek modeller var onlarda güzele benziyor
daha vakit var mağazaları gezmedik ama gezmeye başladığımızda kafamda bir şeyler
belli olsun istiyorum evet kızlar sizce?:26:

Son düzenleme:

Nisani yapacagin yere bagli sekerim, evde yapacaksin kabarik model biraz abartili olur ama salondaysa kabarik alabilirsin..Biz büyük bi ihtimalle salonda yapicaz ama aile arasi , sagolsun aile biraz kalabalik :) Kalcadan itibaren bollasan modeller varya onlardan almayi düsünüyorum, belden bollasanlar cok abartili geliyor bana ama tabi herkesin kendi zevki..

Hem kapalı mekanı hem bahçesi olan bi cafede olacak nişan ben hava inşallah güzel olursa (ki hava güzel olsun diye mayısı bekledik) davetlileri bahçesinde ağırlamak istiyorum ayrıca gündüz olacak.

bndekalsin bu arada senin gösterdiğin modellerde çok hoş gri olan çok hoşuma gitti o tarz bişi bakabilirim sağol canım

baharcuk61 sağol canım belden kabaran modeller düğün salonu bile olsa çok abartılı geliyor
hani rengini beyaz yapsan gelinlik yani

Son düzenleme:
herkesin tarzına göre değişir şahsen ben nişanı salonda yapsak bile kabarık bir model tercih etmem karar senin umarım gönlünden geçen ve içine sinecek bir kıyafet bulursun cnm hayırlısı olsun

herkesin tarzına göre değişir şahsen ben nişanı salonda yapsak bile kabarık bir model tercih etmem karar senin umarım gönlünden geçen ve içine sinecek bir kıyafet bulursun cnm hayırlısı olsun

bende böyle düşünenlerdenim ama çevre kafamı karıştırıyor:44:

neyse gezinince bulurum inşallah yaa sağol canım

tatlım kabarıklar artık çok demode..farklı olmak istiyorsan kabarık almak.harika balık etek modelleri var hem daha şık daha zarif duruyor..kabarık farklı olmuyor ki hem düğünde de kabarık giyiyor insan..

Benimde nişanım mayısta
Ve büyük bi nişan olcak benmkide
Ve ve ve bende ne giyeceğim konusunda hicbi fikre sahip değilim
Kabarık modelleri oldum olası sevemedim abartılı geliyo bana
Ama düz bi abiyede giymek istemiyorum
Napcam belli değil yani
Oyüzden alısverise cıktığmızda içime sinen bi modeli alcam aklımda hicbi fikir olmadan gitcem
sanırım en iyisi bu

tatlım kabarıklar artık çok demode..farklı olmak istiyorsan kabarık almak.harika balık etek modelleri var hem daha şık daha zarif duruyor..kabarık farklı olmuyor ki hem düğünde de kabarık giyiyor insan..

ya katılıyorum bende kabarık sevmiyorum nişan için benim kabarık dediğime bakma kabarık bile olsa tarlatansız kendinden kabarık duranlar varya öle bişimi baksam dedim kararsızım yaa

dz abiyelere baktım internette bakınca çok gzel durıyo ama nişanda çok basit durur gibi geldi gözüme bende kararsız gidicem çarşıya bi fikrim olsun diye önden bi bakınayım dedim ama hiç bişi beğenemedim başıma ağrılar girdi sözlümüde deli ettim geldim

boyun varsa fizigine güveniyorsan balik modeli abiye muhtesem durur tugba isimli yarismaci var bana hersey yakisir yarismasinda giydigi bayilmistim kadiköyden almisti cok güzel seyler varmis cok ideal olur o tarz nisanlik

Canım benim yıllar sonra sana kalacak olan video ve resimlerin kendini o resimlerde nasıl görmek istiyosan öyle ol.Herkes herşeyi söyler Allah ağız vermiş kullanıyolarama sen önemli olansın zaten o gün güzel görünmeyi senden çok isteyen başka kim olabilir ki....

benimde temmuzun başında nişanım arada bakıyorum abiyelere düz bir abiye istemiyorum kalçadan aşağısı kabarık olan nişanlıklara bakıyorum evdeyse kabarık abartı olur ama salondaysa kesinlikle daha ağır olur
kardeşimde kuzenimde arkadaşlarımda düz abiye giyerler benim onlardan bir farkım olsun dimi

sağolun kızlar nişanlığımı aldım sonunda

mercan rengi balık etek modelinde fiziğime çok güzel uydu:78:
ama fazla açık bişi olmaması için straptez kesimine omuzdan gelen askı diktirdim
bugün telim alıcam inşallah en kısa zamanda resmini eklerimmmmm

Satafatlı ve kabarık seylerden hoslanmıyorum ama düz bir abiye de giyemem dogrusu kuzenler sürüyle bende hepside kokoslar valla aynı seyi alırız diye bile korkarım herhalde..

zevk meselesi tabiiki de ben nisan icin kabarik abiye sevmiyorum, cok güzel elbiseler var vede kabarik elbiseleri cok güzel tasiyan bayanlar, ama ben sevmiyorum. Ben olsam daha syk daha zarif birsey tercih ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…