• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kabarık ışıl ışıl cinderella styla:)

çok teşekkür ederim. çok mutlu oldum. günlerdir acaba gelinliğim kötümü oldu dye uyuyamıyordum böyle güzel olumu yorumlar alınca hoşuma gidiyor.
buraya eklemende büyük incelik. teşekkürler

gelinliğini ben de beğendim tatlım, özellikle arka kısmı çok hoş duruyor :46: gönlünü ferah tut, düğününde gayet şık ve sıradanlıktan uzak bir gelin olacaksın:16: persprincess in söylediği gibi sen beğenip sevdikten sonra zaten en güzel sensin :66:

paylaşım için teşekkürler...........15 e bayıldım ne kadar güzel sarmış....bende öyle istiyorum bedenimi sarsın istiyorum....ve taş işlemesi de çok hoşuma gitti...ama bir arkadaşımın fikriyle inci işlemesi de olsun istiyorum...

paylaşım için teşekkürler...........15 e bayıldım ne kadar güzel sarmış....bende öyle istiyorum bedenimi sarsın istiyorum....ve taş işlemesi de çok hoşuma gitti...ama bir arkadaşımın fikriyle inci işlemesi de olsun istiyorum...

çok seviyorum bende o görüntüyü,çok yakışıyo gelinliğe inci ve böyle kristal gibi taşlar bence de.

Back